15 abril
GRUP STUCOM

STUCOM s’alia amb el Col·legi d’Enginyers d’Informàtica de Catalunya en la nova oferta de màsters de formació professional

El Màster en Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació i el Màster en Intel·ligència Artificial i Big Data sumen nous suports a la llista de col·laboracions. El passat dimecres, 10 d’abril STUCOM va signar un acord de col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) per tal de proporcionar un valor afegit a tots els futurs alumnes dels màsters. L’acord va estar signat per Xavier Camí, director del Grup STUCOM i Karina Gibert, degana del COIENF.

L’acord permetrà a l’alumnat gaudir d’un any de pertinença del Col·legi que els aportarà serveis com: formació especialitzada, borsa de treball, convenis amb empreses especialitzades i, sobretot, possibilitat que les empreses més rellevants del sector a Catalunya puguin accedir als seus currículums i captar-ne el talent.

A la vegada, STUCOM podrem comptar entre el nostre professorat dels màsters de docents i ponents de reconegut prestigi que aportaran un valor diferencial en el dia a dia a l’aula: major pràctica, vincle amb l’entorn empresarial i treball de casos reals.

El Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) és la major institució de professionals del sector a Catalunya i és un actor principal en associacions com Sinergia, iCat i el Consell de Cios de Catalunya.

Notícies