17 juny
BATXILLERAT

Mostres de final de curs – ESART

El final de curs a ESART és sinònim d'acabar projectes i ensenyar-los en públic! Us animem què ens acompanyeu a gaudir dels treballs finals dels nostres alumnes.

17 de juny: Música

Els alumnes i les alumnes de Música tanquen el curs amb la realització del concert final, on es representen composicions pròpies i covers que abasten estils que van des del rock, el pop, l’indie, el trap i la música electrònica.

L’esdeveniment es realitzarà el proper dilluns 17 de juny a la sala La Nau de Barcelona (C/ Àlaba, 30) a partir de les 18.30 h (obertura de portes a les 18 h).

Inscripció: ESART: Concert final Tickets, Mon, Jun 17, 2024 at 6:00 PM | Eventbrite 

18 de juny: Art i Disseny

L’Art Design Closing Show 2023 presenta una mostra dels projectes efectuats per l’alumnat de 1r i 2n d’Art i Disseny de l’escola. S’exposaran projectes d’arts plàstiques, espais i mobiliari, comunicació gràfica i audiovisual efectuats pel conjunt d’estudiants d’AD. L’esdeveniment es realitzarà el proper dimarts 18 de juny a les 19 h a Esart.

Inscripció: Closing Show 2024 (google.com) 

19 de juny: Arts escèniques

El dimecres 19 de juny el grup de segon d’Arts escèniques estan al Centre Cultural La Farinera del Clot presentant les seves representacions finals.

L’acte està organitzat en dos torns:

  • No som… a les 17 h
  • TV LACRAB a les 19 h

No som…

Una periodista està escrivint un article per desmentir tot el que la història ha dit sobre les dones: boges, bruixes, pecadores, metzineres, putes… Trencant totes les lleis del temps i de l’espai, grans dones de la història, s’hauran de posar d’acord per demostrar que tot això no és veritat. Elles no són…

L’obra és una creació col·lectiva de Nayara Salguero, Andrés Bernad, Elsa Pocorull, Júlia Mañero, Daniela Casamayor, Gisela Solé, Carla García i Mireia Suñol.

Direcció: Albert Alemany

Coreògraf: Jaume Morató

TV LACRAB

Amb molt d’amor i grans riures hem volgut representar un canal de televisió que hem versionat a la nostra manera: TVLACRAB, una cadena de televisió que està patint contratemps que afecten alguns dels seus programes més exitosos, com ara: “Bad Blood”, “Salsa Rosa” o “Trencant Gots”, entre d’altres.

Hi ha un pressupost molt baix tant per als materials com per al personal. Les sis actrius principals donen la vida per aquesta feina i estan encantades de fer-ho, però, tot i això, es veuen afectades per problemes tècnics i d’altres de no tan tècnics… I el pobre Gonzalo, a qui li haurien d’augmentar el sou, s’hi deixa també la pell; és a tot arreu, en tot moment, però sempre amb un somriure… Prepareu-vos per aquest món ple de comicitat a la ciutat d’Anolecrab, on tot, fins i tot els noms… s’han de llegir al revés…

Direcció: Àngels Bassas

Coreògraf: Jaume Morató

Inscripció: Arts Escèniques (google.com) 

20 de juny: Audiovisuals

Com ja sabeu, els Premis Gat són el recull de la feina més important per als nostres alumnes d’Audiovisuals. Preparen, amb molta il·lusió, una gala d’entrega de premis, amb totes les categories habituals en els festivals de cinema, per guardonar els curtmetratges que ha realitzat durant el curs l’alumnat de 1r i, per altra banda, els videoclips i els documentals que ha realitzat l’alumnat de 2n.

Aquest any, la gala es realitzarà als Cinemes Girona el dijous 20 de juny a les 19 h.

Que són els Premis Gat?

Un any més, us convidem a visionar els curtmetratges dels alumnes de 1r CMP. A més a més, podeu votar el que més us agradi i el més votat rebrà el Premi del públic. La votació es farà de forma presencial a la gala i en aquest enllaç podreu veure tots els curtmetratges.

Premis GAT 2024 – YouTube

Inscripció: Premis Gat 2024 (google.com) 

Notícies