07 març
GRUP STUCOM

Stucom serà present al Saló de l’Ensenyament 2023

Stucom participa enguany al Saló de l’Ensenyament, que tindrà lloc del 15 al 19 de març a Fira de Barcelona, després de dues dècades d’absència de la fira.

L’esdeveniment, com és habitual, recull al llarg de múltiples pavellons la diversa oferta formativa post-obligatòria per apropar a estudiants i les seves famílies les opcions educatives disponibles i oferir informació detallada sobre els programes acadèmics.

A l’stand d’Stucom, al pavelló 2, representarem totes les oportunitats educatives que oferim als nostres centres del carrer de Pelai i del carrer de Còrsega. Podreu conèixer la nostra oferta de batxillerats concertats Stucom i batxillerats artístics d’Esart Grup Stucom, així com el nostre ampli ventall de cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de diverses famílies professionals. Els nostres experts presents durant l’esdeveniment us podran informar sobre les instal·lacions i els recursos tecnològics disponibles a Stucom, a més de la metodologia d’estudi que emprem als nostres centres. Comptem amb més de 50 anys en formació de joves, apropant-los al món laboral, destacant pel nostre enfocament innovador de l’ensenyament, centrant-nos en el desenvolupament integral dels nostres estudiants.

A més de la informació, també comptarem al nostre stand amb demostracions del nostre alumnat, que vindran a mostrar el seu talent en l’especialitat que representen.

La participació d’Stucom al Saló ha estat conseqüència lògica de la nova imatge corporativa i la unificació de l’oferta formativa sota el mateix paraigües, i reflecteix el nostre compromís amb l’excel·lència acadèmica i el nostre interès per brindar als estudiants les millors oportunitats per a assolir les seves metes i desenvolupar tot el seu potencial. No deixeu de venir a visitar-nos: Montjuic 1, Pavelló 2, Carrer C, Stand 349.

 

Notícies