Curs de preparació a les Proves d'Accés a Grau Superior

Curs d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior

Edifici Pelai

1 any

  • Matins / 20h/setmana

Aquest programa d’Accés no s’inclourà en l’oferta formativa del curs 2024-25

A QUI VA DIRIGIT

El Curs de Preparació a la Prova d’Accés al Cicle Superior d’STUCOM a Barcelona està orientat a tots els estudiants que compleixin els requisits oficials per presentar-se a la prova d’accés als cicles formatius de grau superior.

El curs està específicament dissenyat per als perfils d’estudiant següents:

  • Les persones que hagin complert 19 anys o els compleixin durant l’any de la prova d’accés a un CFGS, i que no disposin d’un títol de Batxillerat o d’una acreditació equivalent.
  • Les persones que hagin complert 18 anys o els compleixin durant l’any de la prova d’accés i acreditin la possessió d’un títol de tècnic de grau mitjà (CFGM).

OFERTA EDUCATIVA DEL CURS

Curs intensiu a les Proves d'Accés a Grau Superior

A més de la modalitat ordinària del curs a les proves d’accés a grau superior, STUCOM també ofereix un curs intensiu d’accés als CFGS. El curs intensiu té una durada de 180 hores distribuïdes en quatre mesos. El curs comença la segona quinzena de gener i finalitza el dia abans de la prova d’accés, a mitjans de maig.

La metodologia del curs intensiu consisteix en la realització de sessions de treball distribuïdes en quinze hores setmanals a darrera hora de la tarda, en horari de dilluns a divendres de 17.20h. a 20.20h. Durant les sessions, es preparen totes les matèries comunes i específiques, incloent totes les opcions per accedir a qualsevol Cicle de Grau Superior en funció de les necessitats de l’alumne/a.

Al curs s’empra material propi i exclusiu d’STUCOM, elaborat per docents especialitzats/des en les proves d’accés al Grau Superior. El material inclou dossiers teòrics, pràctics i solucionaris, estructurats i pautats per facilitar l’aprenentatge de l’alumne sigui quin sigui el cicle formatiu de grau superior al qual vol accedir.