esart

Batxillerat Artístic

Batxillerat artístic ESART Barcelona

Esart, el Batxillerat Artístic Creatiu a Barcelona

Tens un do o una sensibilitat especial per l’art, la interpretació, la música o la comunicació audiovisual? Aleshores, el Batxillerat Artístic Creatiu d’Esart està fet per a tu. Aquest prestigiós centre d’estudis i el grup Stucom han unit forces per oferir la millor oferta educativa al cor de Barcelona, amb instal·lacions d’avantguarda, mitjans tècnics d’última generació i professors/es de referència en la seva matèria. 

Estructura dels itineraris

El Batxillerat Artístic Creatiu d’Esart està format per dos cursos acadèmics. Ofereix quatre itineraris BTEC possibles i tots ells s’estructuren de la manera següent:

 

 1. Matèries comunes a altres Batxillerats: Llengua catalana i Literatura, Llengua castellana i Literatura, Llengua estrangera: Anglès, Educació Física, Història, Filosofia, Tutoria, Treball de recerca, etc.
 2. Matèries de modalitat segons l’itinerari: Arts escèniques, Anàlisi musical, Dibuix artístic, Cultura audiovisual, Disseny, Cor i Tècnica vocal, Història de la música i la dansa, Literatura dramàtica, Projectes artístics i Fonaments artístics.
 3. Unitats didàctiques per a l’obtenció del Diploma Pearson Edexcel (Fundation Diploma L3 in Performing Arts, Music, Creative Media o Arts&Design).

ITINERARIS BTEC DE BATXILLERAT D'ARTS

ITINERARIS BTEC

Batxillerat Artístic BTEC Art i Disseny 

Aquest és un itinerari recomanat a tots aquells que tinguin interès en àrees tan variades com el dibuix artístic, l’interiorisme o l’animació i impressió 3D, entre d’altres. Les matèries de modalitat d’aquest Batxillerat creatiu d’Esart són:

 • 1r curs: Dibuix artístic I, Cultura audiovisual i Volum.
 • 2n curs: Dibuix artístic II, Fonaments artístics i Disseny.

Batxillerat Artístic BTEC Arts escèniques

Aquest itinerari Batxillerat Artistic està dirigit a aquelles persones amb interès vers el món de la interpretació. I, molt especialment, a aquells que vulguin realitzar posteriorment estudis superiors d’Art dramàtic. Les matèries d’aquest Batxillerat creatiu d’Esart són:

 • 1r curs: Arts escèniques I, Cultura audiovisual, Cor i Tècnica vocal I.
 • 2n curs: Arts escèniques II, Història de la Música i la Dansa i Literatura dramàtica.

Batxillerat Artístic BTEC en Música 

És un itinerari pensat per a aquells que tinguin una clara vocació per la música actual (gèneres com el Rock, el Rap, el Pop, etc.) o un gran interès en aspectes relacionats amb la gravació en estudi i la producció musical en general. Aquestes són les matèries de modalitat d’aquest Batxillerat creatiu d’Esart:

 • 1r curs: Anàlisi musical I, Cultura audiovisual, Cor i Tècnica vocal I.
 • 2n curs: Anàlisi musical II, Cor i Tècnica vocal II i Història de la Música i la Dansa.

Batxillerat Artístic BTEC Audiovisuals

Aquest itinerari de Batxillerat Artístic pot ser cursat per persones amb inquietuds i expectatives molt variades. Especialment, però, per aquells que volen accedir a estudis superiors en Comunicació audiovisual, Periodisme, Cinema i Televisió o Publicitat, entre d’altres. Aquest Batxillerat creatiu d’Esart es composa de les següents matèries de modalitat:

 • 1r curs: Dibuix artístic I, Cultura audiovisual i Projectes artístics.
 • 2n curs: Dibuix artístic II, Fonaments artístics i Disseny.

Documentació oficial dels estudis BTEC

Accés a la documentació Accés a la documentació

PER QUÈ STUCOM ESART?

PROJECTE BTEC

Batxillerat Internacional

Els Batxillerats Artístics creatius d’Esart són alguna cosa més que simples ponts per a accedir als estudis superiors: són experiències formatives que aporten als seus i a les seves alumnes una titulació de Pearson Edexcel (Diploma britànic - Fundation Diploma L3), reconeguda internacionalment. A més, les seves unitats didàctiques estan concebudes d’una manera innovadora: es basen en l’aprenentatge per projectes, sense els clàssics exàmens, posant l’accent en l’experimentació personal i en la normalització de l’error com a part del procés d’aprenentatge. Tot això, guiat per professionals en actiu del sector. 
Batxillerat Artístic ESART a Barcelona

ACCIÓ TUTORIAL

Pla de tutorització individualitzat

Un altre dels elements que marca la diferència dels Batxillerats Artístics Creatius d’Esart és l’equip docent, no només per impartir les seves matèries amb la màxima qualitat, sinó també per realitzar un seguiment personalitzat de cada alumne/a. És allò que coneixem com a Pla d’acció tutorial, que apliquem de manera individualitzada per a què cada estudiant assoleixi el màxim rendiment. En aquest pla, les tutories i entrevistes entre professors/es, alumnes i famílies són clau per realitzar un seguiment adequat dels objectius i fites a assolir. Per tot això, els Batxillerats Artístics Creatius d’Esart són la millor opció per a aquells que desitgen aprofitar el seu talent i la seva sensibilitat de cara al seu futur personal i laboral.
Batxillerat Artístic ESART a Barcelona

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS