Batxillerats a Barcelona

Batxillerats STUCOM Barcelona

El batxillerat és una etapa de dos cursos acadèmics que és fonamental en el procés formatiu de qualsevol estudiant. En aquesta, es prenen decisions importants sobre l’itinerari a seguir i s’adquireixen les competències necessàries per fer el salt cap a l’educació superior.  

Stucom compta amb una oferta variada de batxillerats a Barcelona, impartits en unes instal·lacions d’avantguarda per docents amb una gran experiència i coneixement. En aquesta pàgina, pots conèixer totes les opcions que tens a l’abast si et matricules al nostre centre d’estudis.  

ITINERARIS DE BATXILLERAT A STUCOM

PER QUÈ STUCOM

Batxillerat espanyol i nord-americà

Batxillerat Internacional

A més d’aquests tres batxillerats, amb titulació oficial i plausibles de ser convalidats a la resta de països europeus, a Stucom, tens la possibilitat d’anar un pas més enllà i assolir també titulacions d’abast internacional. Un exemple en són els esmentats diplomes britànics del batxillerat d’ESART, tanmateix, també existeixen altres opcions.Destaca la doble titulació del batxillerat espanyol i nord-americà. Un projecte propi assolit mitjançant un conveni amb Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels EUA i líder en educació virtual. L’alumnat que es matriculi en aquest programa, i superi una sèrie de crèdits addicionals, obtindrà el Diploma Dual: batxillerat + American High School Diploma, que facilita l’accés a la universitat nord-americana i millora les competències de l’anglès dels/de les alumnes.A més, participem en projectes Erasmus+, que tenen per objectiu la col·laboració entre centres d’estudis i empreses de diferents països europeus, incloent l’intercanvi i la mobilitat dels/de les alumnes en determinats casos.

ACCIÓN TUTORIAL

Plan de tutorización individualizado

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS