Batxillerats a Barcelona

Batxillerats STUCOM Barcelona

El batxillerat és una etapa de dos cursos acadèmics que és fonamental en el procés formatiu de qualsevol estudiant. En aquesta, es prenen decisions importants sobre l’itinerari a seguir i s’adquireixen les competències necessàries per fer el salt cap a l’educació superior.  

Stucom compta amb una oferta variada de batxillerats a Barcelona, impartits en unes instal·lacions d’avantguarda per docents amb una gran experiència i coneixement. En aquesta pàgina, pots conèixer totes les opcions que tens a l’abast si et matricules al nostre centre d’estudis.  

ITINERARIS DE BATXILLERAT A STUCOM

Batxillerat espanyol i nord-americà

Batxillerat Internacional

A més d’aquests tres batxillerats, amb titulació oficial i plausibles de ser convalidats a la resta de països europeus, a Stucom, tens la possibilitat d’anar un pas més enllà i assolir també titulacions d’abast internacional. Un exemple en són els esmentats diplomes britànics del batxillerat d’ESART, tanmateix, també existeixen altres opcions.Destaca la doble titulació del batxillerat espanyol i nord-americà. Un projecte propi assolit mitjançant un conveni amb Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels EUA i líder en educació virtual. L’alumnat que es matriculi en aquest programa, i superi una sèrie de crèdits addicionals, obtindrà el Diploma Dual: batxillerat + American High School Diploma, que facilita l’accés a la universitat nord-americana i millora les competències de l’anglès dels/de les alumnes.A més, participem en projectes Erasmus+, que tenen per objectiu la col·laboració entre centres d’estudis i empreses de diferents països europeus, incloent l’intercanvi i la mobilitat dels/de les alumnes en determinats casos.
Batxillerat Artístic ESART a Barcelona

ACCIÓ TUTORIAL

Pla de tutorització individualitzat

A les tutories utilitzem jocs i dinàmiques per fomentar l’autoconeixement. Treballem el desenvolupament personal i la intel·ligència emocional de l’alumne. La clau és descobrir els nostres talents, ser conscients dels nostres valors i aprendre a gestionar les nostres emocions per tal de prendre bones decisions i de millorar les relacions interpersonals. En definitiva es tracta d’adquirir competències per saber qui som, què volem i com aconseguir el millor de nosaltres mateixos.Per altra banda Oriol Mercadé, psicòleg especialitzat en rendiment i son, realitza unes sessions d’entrenament psico-emocional. Es tracta de generar consciència sobre elements clau pel bon rendiment dels alumnes: la motivació, el descans, la intel·ligència emocional i el control de l’ansietat.Per últim, de la mà de la Marta Mirapeix realitzem un taller per treballar actituds clau per desenvolupar-se en el dia a dia: confiança, optimisme, valentia i perseverança.
Batxillerat Artístic ESART a Barcelona

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS