Cursos Ocupacionals

Cursos Ocupacionals

Edificis Còrsega / Pelai

Depèn del curs

  • Matins o tardes

Els cursos de Formació Ocupacional d’STUCOM estan específicament concebuts perquè treballadors en situació d’atur desenvolupin les habilitats i els coneixements tècnics necessaris per tornar a incorporar-se al mercat laboral.

Mitjançant una oferta que abasta àmbits com la comptabilitat, l’administració, els serveis sociosanitaris, entre d’altres, els cursos de formació professional ocupacional de STUCOM persegueixen l’objectiu principal d’ampliar les competències professionals dels estudiants, augmentant així les seves possibilitats de trobar un treball adaptat al vostre perfil.


A QUI VAN DIRIGITS

Els cursos ocupacionals de STUCOM es dirigeixen a persones treballadores en situació d’atur, encara que la seva inscripció també és oberta a treballadors en actiu que volen desenvolupar les competències professionals.

Els requisits de nivell per inscriure’s a un curs de Formació Ocupacional són els següents:

  • Nivell 2: ESO o equivalent: EGB, 2n BUP, FPI o Certificat de Professionalitat de nivell 1 de la mateixa família.
  • Nivell 3: Batxillerat o equivalent: BUP+COU, FPII, Prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys, Certificat de Professionalitat de nivell 2 de la mateixa família.

D’acord amb el compromís amb la Formació Ocupacional des de fa 20 anys, STUCOM ofereix cursos ocupacionals integrats dins del Servei d’Ocupació de Catalunya.

CURSOS SUBVENCIONATS PEL SOC 2023/2024

PERQUÈ STUCOM

COL·LABORADORS I PARTNERSHIPS

Centres oficials d'estudis homologats i concertats per la Generalitat de Catalunya

Els nostres estudis estan Homologats per les Administracions competents en Educació. La qualitat educativa dels nostres centres és acreditada per la certificadora AENOR. També disposem d'acords vinculants amb Institucions de gran prestigi nacional i internacional.