12 juny
GRUP STUCOM

Graduacions del curs 2022-23

El curs acadèmic 2022-23 ha tocat a la fi per a tot l'alumnat d'Esart i de Stucom, tant de Batxillerat com de Cicles Formatius, i com cada any hem celebrat la culminació del seu camí acadèmic amb nosaltres amb les corresponents graduacions.

Les cerimònies, enguany van ser cinc actes, que van tenir lloc el 22, 23, 24 i 30 de maig i una última el 12 de juny, van permetre els estudiants i les seves famílies, juntament amb tutors, professorat i Direcció gaudir de la cloenda del curs amb entusiasme i alegria, recollint els seus diplomes i orles, i passar una estona junts rememorant el seu recorregut acadèmic i professional i celebrant el pinacle de dos anys carregats d’esforç i emocions. Tots els esdeveniments van comptar, a més, amb emotius discursos de representants del claustre i de l’alumnat així com d’actuacions musicals i coreogràfiques a càrrec d’estudiants dels batxillerats artístics d’Esart i també dels batxillerats i cicles de Stucom.

En total s’han graduat 729 estudiants, 566 de Cicles Formatius i 163 de Batxilleratdels quals, 66 corresponen als batxillerats artístics d’Esart. Des de Stucom i Esart n’estem molt orgullosos i els desitgem tots els èxits acadèmics i professionals en el futur.

Podeu gaudir de les galeries de fotos i vídeos dels esdeveniments a través dels enllaços següents:

Notícies