01 setembre
GRUP STUCOM

Stucom dóna la benvinguda a Irene Nicolau com a nova directora del centre de Pelai.

Tenim el plaer d'anunciar el nomenament d’Irene Nicolau de la Fuente com a nova directora de Stucom Pelai. Amb una formació acadèmica impressionant i una àmplia experiència en l’àmbit educatiu, Irene aporta les seves grans competències a Stucom.

La Irene té estudis en Econòmiques, un postgrau en Finances i un Màster en Educació Secundària, Batxillerat i Formació Professional, a banda de formació addicional a través de cursos i congressos. Els seus vuit anys d’experiència al Centre d’Estudis Roca com a Cap d’Estudis i líder de projectes i tallers específics li han proporcionat una comprensió profunda de tots els aspectes rellevants en la Direcció d’estudis i la coordinació d’equips docents i projectes educatius complexes que un centre com Stucom Pelai pot requerir.

Comentant el nomenament, la Direcció General ha dit: “La trajectòria provada de la Irene seu i el lideratge visionari, sens dubte, conduiran Stucom Pelai a noves altures, consolidant l’ambiciós pla de canvis i innovacions pels que estem apostant”.

La dedicació de la Irene a l’excel·lència i la innovació s’alinea perfectament amb els valors de Stucom. Si us plau, uniu-vos a nosaltres per donar-li la benvinguda a Stucom. Esperem un viatge pròsper junts mentre continuem la nostra missió d’innovació constant en una formació inclusiva i holística.

Notícies