12 setembre
GRUP STUCOM

Comencem l’any acadèmic 2023-24 amb el lema “Aprenent junts”.

Amb l’arribada del nou any acadèmic, ens complau donar la benvinguda a docents, estudiants i personal amb gran entusiasme i expectació. L'experiència de l'any passat ens va ensenyar l'importància de la resiliència i la unitat, i estem emocionats de tenir l'oportunitat d'aprendre i créixer junts.

Com a part dels esforços constants per innovar, hem aprofitat l’estiu per a fer millores a la infraestructura de Stucom. Amb la construcció d’una nova sala de professors a Pelai i remodelacions significatives a diverses aules i espais comuns, assegurem que estiguin al nivell dels nostres estàndards de qualitat i sostenibilitat. Aquestes millores no només incrementaran la nostra eficiència operativa, sinó que també proporcionaran una experiència òptima als nostres alumnes.

A més de les millores físiques, estem prioritzant la implementació de tecnologies avançades per agilitzar les tasques acadèmiques i crear un entorn d’aprenentatge més interactiu i adaptat als estudiants d’avui, preparant-los millor per a un món en constant canvi. Entre d’altres, estrenarem campus virtual i farem servir noves eines digitals per al registre i mesura de les competències dels alumnes.

Aquestes innovacions no només ens ajudaran a continuar sent pioners en instal·lacions,i tecnologies i metodologies d’avantguarda, sinó que també fomentaran un ambient de treball basat en la convivència respectuosa, la innovació i la tolerància, promocionant un creixement satisfactori per a tots.

El lema d’aquest any, “Aprenem Junts,” posa un fort èmfasi en la paraula “Junts.” Això reflecteix el nostre compromís a crear una comunitat que celebri la diversitat, fomenti la comprensió i promogui el respecte. Amb aquest lema, instem a tots els membres de la nostra comunitat a treballar col·lectivament per construir un entorn on cada individu sigui valorat i tingui l’oportunitat de créixer i prosperar.

Per afavorir aquest objectiu, hem reestructurat les tutories, introduint la figura dels orientadors per proporcionar un seguiment més personalitzat als estudiants, mentre els tutors poden tenir una visió global de l’evolució dels grups-classe. Aquesta innovació busca apropar-nos a la Generació Z i assegurar que els acompanyem en el seu camí d’aprenentatge i creixement de manera transversal.

A més, ens complau anunciar la incorporació d’Irene Nicolau com a la nova directora de Stucom Pelai. Amb una sòlida formació acadèmica i una àmplia experiència en l’àmbit educatiu, la Irene aporta competències excepcionals a la nostra institució. La seva dedicació a l’excel·lència i la innovació s’ajusta perfectament als valors de Stucom, i estem segurs que la seva liderança visionària ens portarà a noves alçades.

Donem la benvinguda a docents, personal i alumnat dels dos centres i esperem un viatge d’èxit mentre continuem la nostra missió d’innovació constant en una formació inclusiva i holística.

 

Des d’aquí us desitgem un any acadèmic ple de creixement, descoberta i unitat!

Notícies