16 gener
GRUP STUCOM

Jornades de portes obertes als centres Stucom 2024

Com cada any, obrim les nostres portes a futurs alumnes i les seves famílies per donar a conèixer la nostra oferta formativa i instal·lacions.

Al Grup Stucom, ens complau obrir les portes dels nostres dos centres cada any, perquè aquells estudiants que encara estan avaluant les opcions educatives que tenen pel proper curs acadèmic i les seves famílies puguin visitar les instal·lacions, rebre informació sobre els programes d’estudi directament de Direcció acadèmica, dels tutors i del professorat, i tenir fòrum per a poder aclarir tots els seus dubtes abans de triar què i on estudiar el curs 2024-25.

La primera jornada de portes obertes  de cicles formatius estarà dedicada únicament als cicles de grau mitjà, ja que el seu període de preinscripció s’inicia enguany més d’hora. Es durà a terme dimarts 19 de març a les 18.30h i us hi podeu inscriure aquí.

Les següents jornades de portes obertes d’enguany se centrarà en la formació professional, tant per a cicles formatius de grau superior com per aquells que no podran assistir a l’específica de grau mitjà, i s’esdevindrà el dissabte 6 d’abril (formulari per inscriure-s’hi és aquest).

I la darrera Jornada de Portes Obertes de Cicles Formatius serà el dimarts 7 de maig (formulari per inscriure-s’hi és aquest).

Us hi esperem a tots, futurs estudiants i les vostres famílies!

Notícies