15 maig

Stucom celebra la primera edició de l’esdeveniment “Talent Space”.

Aquesta acció tenia el doble objectiu d’apropar l’alumnat al món laboral i empresarial actual i ajudar a estrènyer les relacions entre el centre i empreses prominents de diversos sectors per a desenvolupar acords de col·laboració a llarg termini.

La primera edició de Talent Space, celebrada el passat 11 de maig, ha congregat gairebé 500 estudiants de Cicles Formatius a punt d’enfrontar-se amb la realitat del món laboral per primer cop, sigui com a demandant de pràctiques, d’FP Dual o cercant la primera feina, així com empreses d’àmbits diversos.

L’esdeveniment es va desenvolupar en format fira, en què els estudiants podien circular i visitar els stands de totes les empreses de les que volguessin saber més. Simultàniament, a l’espai central es desenvolupaven taules rodones amb empreses participants sobre temes laborals, una amb exalumnes que donaren la seva visió del recorregut professional que els ha portat a treballar on són ara, i una xerrada final sobre marca personal i com construir una presència robusta a xarxes socials com LinkedIn per a resultar candidats atractius.

Amb totes aquestes activitats es pretenia dotar els estudiants una visió de 360 graus del món laboral, tant a l’evolució des dels perfils de pràctiques fins a les posicions senior dins l’empresa, com en relació amb totes les polítiques i pràctiques de RRHH que fan servir les corporacions i institucions de sectors diferents. D’aquesta manera, l’alumnat pot preparar-se amb millor coneixement per al moment d’afrontar el mercat laboral.

Aquest Talent Space s’ha tancat amb la participació de vint-i-tres empreses i s’ha establert ja com una activitat clau per a Stucom en l’establiment de relacions properes i duradores amb empreses i de valor afegit per a l’alumnat. La intenció és convertir-lo en un esdeveniment annual amb participació creixent tant d’estudiants i professorat com del teixit empresarial de múltiples sectors.

 

Notícies