04 desembre
GRUP STUCOM

Stucom aterra a Gràcia amb 3.400m2 dedicats a la formació

Aquest nou centre aglutina els reconeguts batxillerats artístics sota la marca subsidiària Esart i una àmplia oferta educativa de cicles formatius de grau mitjà i de grau superior.

L’entitat educativa, que enguany celebra els seus 50 anys d’història, consolida així el seu creixement a Barcelona i no descarta futures adquisicions.

Stucom, centre educatiu pioner a Barcelona en oferta formativa tant de Formació Professional com de Batxillerat, reglada, privada i  concertada i laica, acaba de traslladar la meitat de la seva activitat docent a un nou edifici situat al número 409 del carrer de Còrsega de Barcelona. La seva situació, amplitud i adequació a la normativa per a centre educatius van ser els factors decisius per triar aquest emplaçament.

La necessitat de trobar nou edifici es va fer més palesa quan el Grup va incorporar la marca Esart, que ofereix els quatre itineraris de Batxillerat artístic privat, l’any 2020. Fins llavors, el Grup comprenia dos centres: el Centre d’Estudis Sant Francesc (CESF), situat a Les Corts, que oferia només cursos de Formació Professional reglada, i la seva seu històrica del cèntric carrer de Pelai número 8 de Barcelona, on s’hi va establir el 1991 després de dues ubicacions precedents que acabaren per quedar-se petites per acomodar el creixent número d’estudiants.

Amb la nova ubicació s’ha materialitzat també la unificació de l’oferta formativa evitant duplicitats, i una nova imatge de marca comú per a tots dos centres.

Tot i que el curs passat es va desenvolupar ja en aquestes instal·lacions amb tota l’oferta formativa funcionant, durant el primer any s’han pogut avaluar les necessitats reals i fer els ajustaments necessaris, pel que la inauguració oficial s’ha posposat i no es farà fins l’abril de 2023, data en que totes les dependències estaran operatives al 100%.

Notícies