21 abril
GRUP STUCOM

Inauguració oficial del Centre d’Estudis Stucom Còrsega

Stucom ha inaugurat oficialment el seu centre més nou amb un esdeveniment de caire familiar i informal. L’acte s’ha materialitzat en un tall de cinta molt particular i ha marcat una nova fita per al 2048 amb una caixa del temps.

El passat 20 d’abril va tenir lloc la cerimònia d’inauguració oficial de l’edifici més nou del Grup Stucom al carrer de Còrsega, 409 de Barcelona. El Centre d’Estudis Stucom Còrsega, que va ser establert el 2020 i comprèn 3.400m2 d’instal·lacions i equipaments per a la formació, acomoda oferta formativa de Formació professional de les famílies de Sanitat, Serveis socioculturals i a la comunitat i Informàtica i comunicacions, així com els quatre itineraris del Batxillerat d’art d’Esart Grup Stucom.

L’acte d’inauguració, efectuat pels germans Josep Maria i Carlos Camí, fundadors del Grup Stucom, es va basar en fer un tall a una llarga cinta que sostenien socis, col·laboradors, representants institucionals, docents, alumnat, personal del centre i familiars i amics, representant simbòlicament el nexe d’unió entre tots ells: l’educació.

La segona part de l’acte va consistir en introduir una sèrie d’objectes, escrits i pensaments a una caixa del temps que serà oberta el 20 d’abril de 2048, quan hagin passat 25 anys de la fita d’inauguració.

L’edifici ja porta un curs acadèmic i escaig en funcionament, però es va decidir avaluar les necessitats reals d’espai per a cada estudi amb el propi ús per a poder fer els ajustaments necessaris al llarg d’aquest temps. Aquesta circumstància, sumada a les conseqüències de la pandèmia de COVID-19, han estat les responsables de la demora en efectuar la inauguració oficial, malgrat que totes les dependències estan ja operatives al 100%.

Notícies