08 juliol
FORMACIÓ PROFESSIONAL

STUCOM acreditat com a Centre de formació professional integrada

El centre d’estudis STUCOM ha donat una pas endavant i ha estat acreditat com a Centre de formació professional integrada en l’àrea d’informàtica, al centre de Pelai, i de serveis socials i a la comunitat, a l’edifici de Còrsega.

Indicar que els centres de capacitació integral es conceben com a espais al servei de la comunitat i els sectors econòmics. El seu objectiu és millorar les habilitats de les persones, adaptant-se a les circumstàncies i aspiracions laborals.

Es tracta satisfer les demandes de qualificació actuals i futures del sector productiu. A més, pretenen ser un punt de referència i orientació per a les empreses i les entitats formatives locals, facilitant la integració de diverses ofertes de formació professional i altres serveis essencials.

Funcionen com a plataformes per implementar programes innovadors a l’àmbit de la formació professional a Catalunya. Sens dubte, també exerciran un paper crucial en el desenvolupament de les Regions del Coneixement, fomentant la creació i transferència de coneixement a les seves àrees d’influència.

Amb aquesta acreditació, ens permetrà oferir una oferta formativa completa per alumnat de 16 a 67 anys, de certificats professionals, cicles formatius o màsters fins a orientació i informació i acreditació de competències professionals en les àrees d’informàtica i serveis a la comunitat.

Una aposta més de STUCOM per la #formacióprofessional i per esdevenir un referent sectorial per alumnat i empresa!

Notícies