17 febrer
GRUP STUCOM

Stucom celebra el seu 50è aniversari

Una fita molt rellevant que comptarà amb les figures clau que han fet d’Stucom el que és avui i que addicionalment es retransmetrà en directe via YouTube.

El dijous 23 de febrer Stucom celebra amb orgull el seu cinquantè aniversari, una fita històrica que no hagués estat possible sense el compromís i dedicació de totes les persones que formen i han format part d’aquesta institució educativa.

L’acte presencial es durà a terme a porta tancada i exclusivament prèvia invitació a l’espai artístic modernista Casa Rius, amb presència d’institucions, docents, socis, col·laboradors, exalumnes i d’altres col·lectius que han acompanyat Stucom en aquest camí de cinc dècades. Tanmateix, per a possibilitar que tota la comunitat educativa pugui prendre part en aquest esdeveniment, també serà retransmès en directe a través de YouTube.

Durant l’efemèride tindrem l’ocasió d’escoltar el testimoni dels fundadors, d’exalumnes de diferents dècades i de l’actual Direcció General i professorat, que ens donaràn una visió global del que ha estat Stucom durant aquests cinquanta anys i cap a on volen dirigir l’escola en el futur. També comptarem amb actuacions d’estudiants actuals i alguna sorpresa emotiva.

Esperem que la celebració sigui tot un èxit i desitgem per a Stucom un futur brillant per als propers cinquanta anys.

Notícies