04 desembre
GRUP STUCOM

Nova imatge corporativa del Grup Stucom

Amb motiu de l’adquisició dels batxillerats artístics d’Esart i el trasllat a un nou edifici per consolidar activitats, el grup educatiu renova la seva imatge de marca unificant així tota la seva oferta formativa sota un mateix paraigües visual.

La nova imatge recull els valors i la tradició de 50 anys d’història, però amb un toc de modernitat i apropant la institució als gustos estètics de la generació Z.

Stucom, centre educatiu de referència en batxillerats i cicles formatius a Barcelona, ha renovat completament la seva imatge corporativa. El fet d’haver traslladat part de la seva oferta formativa a un nou edifici recentment, i la voluntat d’unificar procediments i programes educatius sota una sola marca, va posar de manifest la necessitat d’uniformitat també en la manera de presentar la marca d’una forma coherent per als seus estudiants i famílies i per al públic en general.

El Grup ha encarregat el concepte creatiu i el desenvolupament del manual d’identitat corporativa a la prestigiosa agència Firma.

La nova imatge, més dinàmica, propera i informal, transmet els valors de Stucom des que es va fundar: una educació inclusiva, accessible, propera i individualitzada, capacitadora i amb medotodologia d’avanguarda, a través de nous colors vius i formes arrodonides.

El desplegament de la nova imatge corporativa ja s’ha iniciat als edificis de Pelai, 8 i Còrsega, 409, amb la renovació dels accessos amb el nou logo i els espais i estructures en els colors corporatius. Durant el curs acadèmic 22-23 s’aniran incorporant noves aplicacions de la identitat corporativa com ara una nova pàgina web que aglutinarà tota la oferta formativa, nous materials informatius com fulletons i catàlegs, i d’altres elements visuals com el merchandising.

Notícies