/xii-jornades-tecnologiques-stucom/media/DSC_0590.jpg

XII Jornades Tecnològiques a STUCOM

El proper dimecres dia 2 d'abril tindran lloc les XII Jornades Tecnològiques a STUCOM.

Es tracta d'un event on hi participen tots els nostres alumnes dels cicles formatius de l'àmbit tecnològic, on hi haurà diferents activitats durant tot el dia, com conferències, concursos i workshops, organitzats per professionals del món de la informàtica i les telecomunicacions, així com pels professors del centre d'estudis. També hi haurà coffee breaks durant tot el dia on es podrà aprofitar per fer networking i parlar de l'experiència de l'event.

Per tal de donar la oportunitat d'obrir portes de les diferents activitats que s'organitzen, també estan convidats tots aquells ex-alumnes, amics i familiars que vulguin gaudir de la jornada.

Algunes de les activitats que es podran trobar durant el dia són conferències per part de professionals en temes com el hacking i la seguretat informàtica, el CMS Prestashop, SEO o l'experiència de treballar a empreses com Softonic, així com la possibilitat de viure en primera persona l'experiència de provar les Google Glass.

També hi haurà workshops on es treballaran a nivell pràctic diferents continguts, com temes de xarxes i routers, modulacions digitals, música electrònica, Android, temes d'usabilitat i la oportunitat d'aprendre com desenvolupar aplicacions per a Google Glass.

Durant la jornada es duran a terme dos concursos, un sobre robòtica i un altre sobre programació en Java, on tots aquells que vulguin participar-hi tindran el repte de competir per a aconseguir arribar a un objectiu comú i cooperar en el treball en equip de la millor manera possible.

Cal destacar la importància de les entitats i empreses que han col·laborat en la organització i la participació en les jornades tecnològiques, sense les quals aquest event no hagués sigut possible: UPCNET, Innevis, Movistar, CursosGlass, eComm360, OptimoClick, Softonic, La Salle, Interactius, SIGMA i El Guardián de la Cripta, i per últim i no menys important la col·laboració dels professors del departament d'informàtica i telecomunicacions del centre d'estudis STUCOM.

Les inscripcions ja estan obertes a alumnes i antics alumnes, hi podeu accedir a través d'aquest enllaç, us animem a participar-hi:

stucomtech.eventbrite.com/es

Web de les XII Jornades tecnològiques

XII Jornades Tecnològiques a STUCOM.

Departament d'informàtica i telecomunicacions.

Processant la petició. Espera, si us plau!