XI JORNADES D’EMPRESA

Han començat les XI Jornades d’Empresa
Les primeres sessions s’han desenvolupat al CESF
Es faran els dies 16, 17 i 18 de març

A les 9 en punt M. Cinta Camí, directora del Centre d’Estudis STUCOM, donava la sortida a les XI Jornades d’Empresa. L’acte ha tingut lloc al CESF, a l’aula 21, totalment plena. M. Cinta s’ha dirigit als alumnes i les alumnes presents, insistint en la necessitat de la formació, en l’aprofitament dels seminaris, conferències i concursos, entre d’altres activitats, que es duran a terme en aquests tres dies.

En una actitud proactiva, per saber valorar el valor afegit que té poder escoltar, dialogar i aprendre dels professionals que, en aquestes jornades, deixaran la seva feina unes hores per informar i formar els alumnes d’STUCOM i del CESF.

S’ha adreçat també a tots els professors i coordinadors que amb el seu treball han fet possible aquest esdeveniment i ha agraït als professionals que ens acompanyaran la seva dedicació, ja que sense llur presència aquestes Jornades no tindrien sentit.

Tot seguit ha estat presentat Chistopher Pound, que ha fet la seva conferència als alumnes i les alumnes de Màrqueting i Comerç Internacional, així com Mathias Scheneider que s’ha dirigit a aquests mateixos alumnes.

D’aquesta manera comença una autèntica marató, amb més de vint activitats entre seminaris, workshops, conferències i concursos.

Ángel Morán

Processant la petició. Espera, si us plau!