/xerrada-sobre-emprenedoria/media/DSC_0316-619x346.jpg

XERRADA SOBRE EMPRENEDORIA

El dia 11 de desembre, els alumnes de primer i segon curs del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa i del cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes vam assistir a un xerrada a càrrec de Ricard Aubert, conseller de l’empresa Simon.
Simon és un grup industrial constituït per 25 empreses, dedicat a la producció i comercialització de material elèctric, il•luminació, domòtica, seguretat…… La seva seu està ubicada a Barcelona, però fabrica en 12 països i comercialitza amb 50 països.
La xerrada va ser organitzada dins el programa Escola i Empresa de la Fundació privada d’empresaris FemCat.
Després de fer una presentació de l’empresa es va generar un torn de preguntes durant el qual els alumnes vam mostra les nostres inquietuds i vam plantejar qüestions relacionades amb l’emprenedoria.
El senyor Aubert va contestar totes les preguntes posant l’accent en una sèrie de qualitats que des del seu punt de vista hauria de tenir un emprenedor: responsabilitat, motivació, il•lusió, flexibilitat, honestedat, capacitat d’innovació, capacitat de prendre decisions…etc.
Estem molt agraïts d’haver pogut tenir l’oportunitat de conèixer el senyor Aubert i que ens hagi transmès les seves experiències personals i professionals.


Cristina Camacho
Raúl Doncel
Aina Flotats

Alumnes 1r Curs de Gestió Administrativa

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6
Processant la petició. Espera, si us plau!