/xerrada-oriol-mercade-la-importancia-del-son/media/pares-esport-ime-santa-coloma2-619x346.jpg

Xerrada Oriol Mercadé: LA IMPORTÀNCIA DEL SON

El passat dilluns 24 d’Octubre, l’Oriol Mercadé, un psicòleg esportiu va venir a fer una xerrada a la sala d’actes d’Stucom. La xerrada va durar una hora i mitja aproximadament i va ser de total profit.

 

El que ens va explicar va ser la rellevància de poder portar un estil de vida activa i saludable, donant èmfasi a la importància del son en el nostre dia a dia. Al llarg de la xerrada, ens va fer adonar del protagonisme que tenia el son durant la nostra vida.

 

Després de tenir aquesta xerrada, ens hem adonat que realment és essencial poder dormir 8 hores mínim diàriament, que és un factor molt important que ens permet augmentar el rendiment tant físic, com laboral i escolar i ens ajuda a obtenir els millors resultats possibles en tot el que fem.

Tot i que moltes vegades podem pensar que dormir 8 hores és una ximpleria i un simple dit, ens afecta evidencialment al nostre dia a dia, i per tant, ser capaços de mantenir les hores de son apropiades, ens ajuda a sentir-nos més enèrgics i capacitats per tal de poder superar el dia.

 

Una altra cosa molt important que ens va ensenyar l’Oriol Mercadé va ser que no poder dormir o dormir malament, ens pot provocar certes seqüeles negatives que poden acabar ocasionant-nos el fracàs escolar, un augment de pes, un mal desenvolupament del creixement, un constant canvi d’humor, de caràcter, i de mal estar.

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2
Processant la petició. Espera, si us plau!