1bat1 visita el PRBB

Visita al parc de recerca biomèdica de barcelona

El passat 16 de gener, els alumnes del primer de batxillerat científic vam fer una visita al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona ( PRBB ), relacionada amb la matèria de Biologia.

 

La visita va constar d’una primera part molt més teòrica, on ens van explicar com funcionava el centre, per posteriorment deixar pas a la Dra. Berta Alsina, cap de grup en el departament de Genètica evolutiva. Ella ens va explicar com  funcionava la biologia del desenvolupament i quin era l’àmbit d’estudi del seu departament.

 

En la segona part de la visita vam veure les instal·lacions del centre, que per cert impressionen molt, i la vam finalitzar al laboratori de la Dra. Alsina on vam poder veure com treballen alguns companys del seu grup d’investigació. Va ser molt impactant comprovar com estudien el desenvolupament embrionari del pollet, així com  estudien, mitjançant tècniques de fluorescència, el creixement del tub neural .

 

La visita va concloure amb un fins aviat, ja que molts de nosaltres intentarem tornar a aquest centre de referència no com a visitants, sinó com a investigadors.

1bat1 Biologia

Anna Gassiot

Processant la petició. Espera, si us plau!