/stucom-robotics-cerca-estudiants-per-crear-un-robot-humanoide/media/stucom-robotica-2019-2020.jpg

STUCOM Robotics, cerca estudiants per crear un Robot humanoide

Des d’STUCOM Robòtics (amb el professor Pedro Porcuna com director del grup d'investigació) s'han marcat l’objectiu del muntatge d'un robot humanoide a escala real.

Aprendràs Robòtica amb Arduino UNO i més coses

El primer pas serà la impressió de totes les peces en una impressora 3D. Una vegada muntat, es programarà per tal de que el robot faci alguna funció.

La tecnologia emprada per dotar el robot d’un “cervell” serà Arduino UNO i altres de la mateixa família. El moviment de cap i altres parts del cos es realitzen prèvia programació de servomotors especials per a tal efecte.

Amb la participació en el projecte també aprendràs:

  1. Treballar amb un grup de persones interessades en la robòtica
  2. Programació amb Arduino UNO
  3. Experiència en impressió 3D

Quines necessitats té el grup d’Investigació d’STUCOM Robotics?

Des del grup d’investigació d’Stucom Robotics volem incorporar nous estudiantes amb coneixements d'Arduino i impressió 3D per tal de que entre tots muntem i programem aquest robot.

Per poder assolir aquest objectiu es demana la col·laboració d'estudiants per formar part del grup d’investigació de robòtica de Stucom Robotics.

Dóna el primer pas per formar part del grup d’investigació d’STUCOM Robotics

Si estàs interessat vine a la Sessió Informativa el proper divendres 11 d'octubre a les 14:15h i a les 18h, a la SALA D’ACTES del centre d’estudis STUCOM.

Per assistir cal enviar un email a robotics@stucom.com, indiqueu la vostra motivació i expliqueu perquè voleu participar en aquest projecte

Processant la petició. Espera, si us plau!