/stucom-rep-un-premi-en-l-acte-de-la-cinquena-edicio-del-pla-de-mesures-innovacio-a-l-fp/media/IMG_1274.jpg

Stucom rep un premi en l'acte de la cinquena edició del Pla de Mesures Innovació a l'FP

Tal i com vàrem anunciar fa unes setmanes http://bit.ly/1XW0Ryf abans d’ahir en un acte celebrat a l’Auditori del Edifici MWC la Fundació BCN Formació Professional reconeix amb un premi la participació i implicació del nostre centre d’estudis: Stucom, en el Pla de mesures Innovació a l’FP http://bit.ly/1NzlpvW , en el qual hem participat en vàries edicions al llarg d’aquests cinc anys.

Rebem aquest premi gràcies a la gran tasca feta per els nostres professors i alumnes en el projecte FPapps4us. Un projecte que té com a objectiu l'elaboració d'aplicacions per mòbil que permetin als alumnes de Formació Professional repassar i estudiar matèries dels crèdits d'una forma més interactiva i lúdica. Els nostres alumnes de CFGS d'Informàtica, Màrqueting i Administració i finances han treballat conjuntament en l'elaboració primer de resums sobre 3 temes estudiats en el seu cicle. A partir d'aquí, han elaborat una ppt de 15 diapositives, amb un test, i després durant a terme les aplicacions per a mòbil (en català, castellà i anglès). Un cop finalitzades totes, seran testades pels alumnes i s'analitzarà si els resultats acadèmics i el grau de motivació són millors. En el procés d'implantació de les apps, alumnes i professors treballaran en la comercialització a través de diferents sessions informatives a diversos centres d'FP, nacionals i internacionals.

Per a Stucom es un orgull rebre un premi de la Fundació BCN Formació Professional que te com a objectius fomentar la cultura emprenedora i innovadora, promocionant la millora del sistema de formació professional inicial i la innovació en la metodologia docent i didàctica.

Podeu trobar la resta de projectes guanyadors de la nostra ciutat aquí.

I veure el video del acte en aquest enllaç.

 

 

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8
Processant la petició. Espera, si us plau!