/stucom-al-projecte-port-innova/media/IMG_20161025_111740-619x346.jpg

STUCOM al Projecte Port Innova

Un any més STUCOM participa al PROJECTE PORT INNOVA. Però que és?

És un projecte impulsat per Induct i Port de Barcelona-Port 2000 té com a missió impulsar idees d’innovació, entre els alumnes dels centres participants sobre els reptes plantejats per les empreses que participen en el projecte.

Les empreses participants són: el Port of Barcelona, @Port 2000, MB92, Marina Port Vell Barcelona, Intercruises, Evolution, Cofradia de Pescadors i la Fundació per la Navegació Oceànica.

Del nostre centre participaran en el projecte el cicle de Comerç Internacional. Per poder desenvolupar les tasques encomanades, els alumnes rebran, d’una banda, formació en innovació i creativitat. I, d’altra banda, amb el guiatge i suport dels professors, aportaran aquelles idees d’innovació que siguin interessants en alguns dels reptes plantejats.

Pels alumnes, ha de suposar una oportunitat poder desenvolupar competències clau pel món laboral actual: la innovació i la creativitat.
Pel centre és un repte en si mateix la participació en el projecte, a més d’una gran satisfacció, apropar a l’alumnat al teixit empresarial, potent i creixent, que genera el Port de Barcelona a la seva ciutat.

Aquesta setmana la nostra professora Patricia Gil ha assistit a la primera sessió del Projecte per aquest any.

Processant la petició. Espera, si us plau!