/stucom-al-el-mobile-world-centre/media/mobile congress.jpg

Stucom al el Mobile World Centre

Els alumnes de STUCOM dels cicles formatius de informàtica de ASIX (grau superior) i SMIX (grau mig), acompanyats de Francesc Sanahuja, professor de Programació, han realitzat durant aquest curs 14-15 visites al Mobile World Centre de Barcelona per gaudir de diferents exposicions.

En concret, les dates de les visites han sigut:

SMIX  2n (tarda) – 13 novembre

SMIX 2n (matí) – 10 novembre

ASIX 1r (matí) – 28 octubre

ASIX 2n (matí) – 17 novembre

 

Un cop a les instal·lacions ens van mostrar el primer dels tres ambients que tenen en el seu edifici a plaça Catalunya on els alumnes van poder veure en un ambient molt tecnològic una exposició dedicada a l’art aplicat a la tecnologia amb apartats tan atractius com poder formar part d’una torre humana virtual tutoritzats pels castellers de Terrassa.

També es podien veure figures i exemples d’impressores 3D.

En el segon ambient van poder gaudir de la realitat virtual aplicada a l’art , on es veien uns quadres i figures vinculades a ordinadors i/o tablets amb les quals es podia interactuar amb l’obra d’art en qüestió.

En el tercer ambient , el que és pròpiament de telefònica com empresa , els alumnes van veure els últims dispositius smartphone , tabletes de gairebé totes les marques més punteres i van poder provar–los tots.

Per últim ens van deixar una sala on podíem provar la XBOX One , en una pantalla immensa amb una excel·lent resolució ,amb els jocs i l’estona que els alumnes van voler.

El grup de SMIX2M  també va tenir l’oportunitat de poder disfrutar de Movistar 360º , una mena de GoogleGlass que està ambientat en una carrera de MotoGP entre el participant i Valentino Rossi en el circuit de MotorLand , els propis alumnes van dir que era una experiència única

Els alumnes van disfrutar d’una bona experiència acompanyats pels instructors de l’exposició que com sempre ens van fer un tour excel.lent.

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 13 Foto 14 Foto 15 Foto 16 Foto 17 Foto 18 Foto 19
Processant la petició. Espera, si us plau!