/sortida-smix2m-mobile-world-capital/media/image15.jpg

SORTIDA SMIX2M MOBILE WORLD CAPITAL

Els alumnes de STUCOM de SMIX2M ,acompanyats de Francesc Sanahuja professor d’ AWEB, vam realitzar el 28 DE NOVEMBRE una sortida al MOBILE WORLD CENTER

Un cop a les instal·lacions ens van mostrar el primer dels tres ambients que tenen en el seu edifici de a plaça Catalunya on els alumnes van poder veure en un ambient dades referents a l’utilizació tde dispositius mòbils en el món.

En el segon ambient van poder gaudir de la realitat virtual tant des de les postals que augmentaven la realitat si t’ajudaves de una aplicació de tablet com veure trailers des de una tablet si enfocaves a cadascun dels pilars de colors de la sala.

En el tercer ambient , el que és pròpiament de telefònica , els alumnes van veure els últims dispositius com smartphone , tablets de gairebé totes les marques més punteres i poder provar –los tots els que els alumne volien.

Per últim ens van deixar una sala on podíem provar la XBOX en una pantalla immensa amb una excel·lent resolució amb els jocs i l’estona que els alumnes van voler.

Francesc Sanahuja

Professor /Tutor STUCOM

Curs 2013/14

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2
Processant la petició. Espera, si us plau!