Sonia Arroyo

Em dic Sònia Arroyo García, tinc 16 anys i practico l’esport de la natació des de fa deu anys. Ara estic entrenant i competint pel Club Natació Atlètic-Barceloneta des de fa dues temporades ja que anteriorment vaig formar part del equip de natació del Club Natació L’hospitalet.

Actualment estic a 1er de Batxillerat, vam decidir l’escola STUCOM com la millor opció per continuar els meus estudis per la facilitat de compaginar els estudis amb l’esport tenint en compte per la seva situació a prop de casa i ben comunicada i per les referències que teníem d’altres alumnes esportistes que havien o estan estudiant a l’escola.

En les competicions mes importants que he participat han estat els Campionats de Catalunya i Campionats d’Espanya en categoria d’edats i absoluts i en la Copa d’Espanya per clubs tan en divisió d’honor com a segona divisió.

Aquesta temporada he participat en el Campionat d’Espanya en la categoria Joves i he quedat classificada la desena en la prova de 200 metres esquena i quarta en la prova de relleus de 4 x 200 lliures i en la Copa d’Espanya per clubs de segona divisió l’equip femení hem quedat sisenes mantenint així la categoria, per primera vegada en molts anys.

Processant la petició. Espera, si us plau!