Quim Escoda

Em dic Quim Escoda i des de ben petit he fet judo. Tinc 17 anys i durant aquest i els propers dos anys competiré a la categoria júnior. Com ja he comentat, ja han passat molts anys des de la primera vegada que vaig trepitjar un tatami, més o menys els mateixos des de la primera vegada que vaig tirar-me a una piscina. Encara que pot resultar estrany, fins fa dos anys he practicat tan el judo com la natació a alt rendiment, més o menys a nivell nacional. De fet va ser gràcies a la natació (C.N. Premià) que vaig descobrir l’existència de Stucom, tot i que al cap d’un temps també va ser el judo qui em va acabar d’informar sobre  aquest centre. El fet de viure a Masnou va ser una de les principals traves que van aparèixer alhora de prendre la decisió d’estudiar a Barcelona. Però els d’avantatges que m’oferia aquest pla d’esportistes conjuntament amb el fet d’haver canviat de club a aquesta temporada em van ajudar finalment a decidir-me.

Canvi de club (del Masnou Aspa al Yawara), canvi de centre. Un inici en una vida nova, molt diferent a la que havia tingut fins el moment.

Referent a la meva carrera esportiva, podem diferenciar-ne tres etapes.

  • La primera, en la que vaig comença a competir més seriosament, coincideix amb els dos primers anys d’infantil (1er i 2n d’ESO). Va ser aquí on vaig participar en els meus  dos primers campionats d’Espanya (en judo: 7º en el primer, i 5º en el segon. Pel que fa la piscina, vaig poder participar també a un campionat a nivell estatal).
  • La segona etapa, els dos anys de cadet, van coincidir amb la meva priorització del judo davant la natació. És la etapa en la que he obtingut millors resultats: 3º al Campionat d’Espanya, conjuntament a altres podis a nivell estatal i 2º en el torneig internacional “Villa de Madrid”.
  • La tercera, en la qual estaré els proper dos anys, en podem destacar la participació en el Campionat d’Espanya (sense resultats, entre altres causes, per una lesió durant la fase preliminar).
Processant la petició. Espera, si us plau!