Projecte esportiu

Què és el projecte esportiu?

Durant els 45 anys de la nostre història STUCOM ha tingut una contrastada tradició i vocació esportiva. En el nostre centre creiem que estudiar i fer esport és possible. Fruit d’aquest convenciment intentem promulgar i inculcar tots els valors propis de la pràctica de l’esport als nostres alumnes.

 

A STUCOM un alumne pot gaudir d’un programa adaptat per esportistes/artistes de bon nivell, a on la pràctica d’un esport d’elit no te perquè minvar el seu rendiment acadèmic. Pot amb els seus companys suar la samarreta amb orgull, competint amb altres escoles a futbol, bàsquet...I encara que no participi en el programa o en un equip, cada any al inici de curs la Jornada Esportiva és ja una oportunitat per jugar a pàdel, bàsquet, futbol i gaudir ‘altres activitats amb els seus companys i professors.

 

Fruit de tota aquesta tradició sorgeix el Torneig Internacional de Fútbol que té ja 16 edicions, i on més de 400 alumnes de països com Polònia, Regne Unit, Àustria, França, Eslovènia...competeixen per veure qui és el millor.

Què has de saber?

Programa per esportistes

Programa per esportistes

Competicions

Competicions

Jornades esportives

Jornades esportives

Torneig internacional

Torneig internacional

Últimes notícies

Processant la petició. Espera, si us plau!