Programa per esportistes de nivell

Els passats dies 19, 20 i 21 de desembre es van celebrar a Madrid els Campionats d'Espanya absoluts d'hivern de natació. Sis estudiants d' Stucom inclosos en el programa d'estudis adaptat per a esportistes van participar amb uns resultats molt brillants. Els nedadors i nedadores han estat:

Cal mencionar que donat que estem davant dels Campionats d'Espanya en categoria absoluta, els nedadors de Batxillerat, tots entre 16 i 17 anys encara els falta una mica per arribar als 1ers llocs de les classificacions, però destacariem:

  • Unes meritòries posicions 25 i 34 del Gerard en proves tan dures com els 200 estils i 200 papallona respectivament.
  • La 14a posició en el relleu de 4x100 estils i en 200 esquena del Joan Ortega.
  • La Noelí va nedar moltes proves, totes entre les 20 primeres, destacant a nivell individual  la 18a i 19a posició en 50 lliures i 100 estils i la 8a posició en el relleu de 4x100 lliures.
  • La Marta va nedar les “postes” d'esquena amb el seu nou club “el Medi” assolint posicions nº 12 i 14 en relleus 4x 50 estils i 4x100 estils.

Com hem dit aquests nedadors encara estan en edats júniors, i potser encara els manca un parell d'anys per estar en igualtats de condicions. Però els que sí van assolir uns resultats destacadíssims van ser els nedadors Olaf Wildeboer i Ilune Gorbea.

  • L'Olaf, nedador olímpic a Atenes 2004, ha assolit 6 medalles, 3 d'or formant part del relleu del C.N. Sabadell, amb diversos rècords d' Espanya i un gran relleu de 4x200 on van assolir la 2a posició amb el gran rival de la natació catalana i espanyola, el C.N. Sant Andreu. A nivell individual va assolir una destacadíssima 2as posició en els 200 lliures, a només 3 centèssimes del campió Alex Villaécija. Cal dir que els 2 van batre l'antic rècord dels campionats o sigui que la carrera va ser impressionat. També va ser tercer classificat en la prova reina de la natació, els 100 lliures.
  • La nostra participant femenina amb més possibilitats de podi, la Ilune va obtenir uns excel·lents resultats, al 1er nivell de la natació femenina espanyola, amb una gran 4a posició en 100 lliures tot i que lluitava per l'or. També va ser sisena en 200 lliures i novena en 50 lliures.

Creiem també que cal esmentar l'extraordinària actuació del germà de l'Olaf, l'Aschwin que va obtenir diverses medalles d'or i un nou rècord del món en els 100 esquena..

Processant la petició. Espera, si us plau!