/programa-d-estudis-adaptat-per-a-esportistes-de-nivell-1/media/Marc-González-F-4.jpg

PROGRAMA D’ESTUDIS ADAPTAT PER A ESPORTISTES DE NIVELL

El programa d’estudis adaptat per a esportistes d’Stucom té com a objectiu ajudar els joves esportistes a compaginar l’esport de nivell i els estudis postobligatoris, facilitant el camí als estudis superiors professionals o universitaris. Els alumnes esportistes tenen al seu abast eines i recursos, com el campus digital, el tutor esportiu o la flexibilització de les dades d’exàmens que ens permeten tractar l’alumne de forma personalitzada i adequar el seu procés d’aprenentatge al ritme del seu calendari de compromisos esportius.

Aquest curs 2014 – 2015, hem tingut un total de trenta-quatre alumnes esportistes dividits en tres grups segons el seu nivell esportiu.

RESULTATS: Total d’alumnes que es podien graduar en Batxillerat, 15, Accés 4, Cicle de Formació de Grau Mitjà, 1.

Accés a Cicles de Formació de Grau Superior, aconsegueixen superar la prova, tres alumnes.

Cicle de Formació de Grau Mitjà en Comerç, un alumne aconsegueix el títol.

S’han graduat a batxillerat dotze alumnes al juny , que també han aconseguit aprovar la selectivitat, dos alumnes obtenen el títol de batxiller al setembre i un suspèn.

Esportistes que han destacat aquest curs pels seus resultats esportius:

 

WATERPOLO Miquel Linares, Waterpolo, Subcampió del Món amb la selecció Nacional Campió de la Champions League amb el Club Natació Atlètic Barceloneta

NATACIÓ Pau Solà, record d’Espanya en 50m braça, participa en els Jocs Europeus de Baku 2015 i al Campionat del Món a Singapur.

FUTBOL Sandra Hernández, 1a classificada lliga nacional amb el F.C.B; 1a Class. Copa de la Reina amb el F.C.B; Subcampiona d’Europa amb la selecció nacional Sub-17 i Sub- 19.

AUTOMOBILISME Marc González, Subcampió d’Espanya de Karting categoria Rotax; debuta a Anglaterra a la F-4

JUDO Oriol Subirana, forma part de la selecció nacional i participarà en els campionats d’Europa que se celebraran a Oberwart (Àustria) del 17 al 20 de setembre.

Molta sort Oriol !!!

WAKE BOARD Yannick Patón Campió d’Espanya, 1è Class.WAKEAIRCONTEST Canet en Roussignol (França)

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4
Processant la petició. Espera, si us plau!