Preguntes

PREGUNTES

            PARES:

–        Avui és un dia per estar orgullosos dels vostres fills, què sentiu pensant que ja són batxillers?

1)      Penso que han donat un pas molt important a la seva formació i que tot el que han après aquests anys els serà de gran ajuda per al seu futur.

2)      Estic molt orgullosa de la meva filla, perquè tot i que és una noia que li costa estudiar, s’ha esforçat molt, i ara s’adona que ha valgut la pena!

3)      És clar que estem orgullosos, jo estic com si m’haguessin tret un gran pes de sobre. També sembla com si aquests dos anys haguessin passat molt de pressa, sembla que va ser ahir quan va començar a Stucom i mira!

–          Heu patit per ells, per la notes i per la Selectivitat, però això ja s’ha acabat, per ara…

1)      I tant que hem patit! Hem fet comptes i més comptes per trobar notes mitjanes i comparar amb notes de tall,… ja veurem si pot fer el que ell vol.

2)      Sí és veritat que per ara s’ha acabat, I que ara quan comenci cadascú amb l’opció que hagi escollit tornarem a patir, però ja se sap que quan tens fills és el que toca, i això no s’acaba mai.

3)      He tingut la sort  que els estudis han anat molt bé i no hem hagut de patir massa, però  el que passarà a la Universitat no se sap mai, esperem que tot continuï com ara.

–          Us ha agradat la cerimònia de graduació que ha organitzat l’escola?

1)      Ha estat molt bé, perquè hi ha hagut una mica de tot, la part seriosa del discursos, més cultural del piano, hem rigut amb el monòleg, … molt bé.

2)      Per a mi ha estat molt emocionant, penso que aquest dia el recordaré sempre, i que tothom s’ho ha passat molt bé.

3)      Ha estat molt entretinguda, hem pogut plorar i riure, i el pica-pica estava molt bo!

 

 

 

 

Processant la petició. Espera, si us plau!