Olga Teodoro

Em dic Olga Teodoro, tinc 18 anys i sóc nedadora del club natació Cornellà. Vaig començar en aquest centre l’any passat, i ara curso segon de batxillerat, concretament el tecnològic. Fa menys d’un any, pertanyia al club natació l’hospitalet, on gracies a gent esportista d’aquell mateix club, vaig conèixer STUCOM.

Crec que el treball que  feu a l’escola és molt important per ajudar als esportistes, bàsicament pel tema de adaptar els horaris i permetre la falta d’assistència a classes per poder assistir als possibles desplaçaments per competicions.  També podríem concloure dient que la flexibilitat d’horaris per a mi va ser més important a 1r de batxillerat degut  a la possibilitat d’entrar una hora més tard per cursar una assignatura online.

Aquesta temporada no és  fàcil per a mi, les meves marques no són les que esperava, però penso que és normal, dedico menys temps a entrenar per poder centrar-me en els estudis.

L’any passat els meus resultats van ser millors, destacant una primera posició en 800 lliures en un campionat de Catalunya d’estiu.

Processant la petició. Espera, si us plau!