/miscel-lania-del-departament-dempresa/media/stucom-noticies.jpg

Miscel·lània del departament d'empresa

  • L’alumnat i el professorat del Departament d’Empresa han col·laborat activament en algunes iniciatives del Centre, com la Parada de Sant Jordi. En aquest cas els nois i noies de Màrqueting i PFI Comerç van organitzar aquest esdeveniment, amb la venda de roses i l'intercanvi o venda de llibres, donats prèviament pel personal i alumnes de STUCOM.
  • L'objectiu és clar: desenvolupar els valors de solidaritat i fraternitat entre els joves de STUCOM. En aquest cas cap a la Fundació Vicente Ferrer.
  • D'altra banda, per iniciativa de Glòria Roqué i amb la inestimable ajuda d'Ana Guillem, com a fotògrafa, van fer les "Fotos Grupals". En aquest cas els protagonistes van ser els alumnes que aquest any es graduen: 2n de Batxillerat, CFGM I CFGS. Les fotos les poden tenir en format digital i comprar-les en format paper per ajudar l'esmentada fundació.
  • A més, i amb aquest mateix objectiu de solidaritat i fraternitat, al final de la festa de graduació, es va dur a terme el sorteig d'una samarreta signada per Maverick Viñales i d'una pilota de bàsquet signada pels jugadors del FCB de Bàsquet. El professor Ramon Abad es va encarregar d'aconseguir aquests apreciats articles esportius.

Patricia Gil Dep Empresa

Processant la petició. Espera, si us plau!