/miscel-lania-del-departament-dempresa/media/stucom-noticies.jpg

Miscel·lània del departament d'empresa

  • L’alumnat i el professorat del Departament d’Empresa han col·laborat activament en algunes iniciatives del Centre, com la Parada de Sant Jordi. En aquest cas els nois i noies de Màrqueting i PQPI Comerç van organitzar aquest esdeveniment, amb la venda de roses i l'intercanvi o venda de llibres, donats prèviament pel personal i alumnes de STUCOM.
  • L'objectiu és clar: desenvolupar els valors de solidaritat i fraternitat entre els joves de STUCOM. En aquest cas cap a la Fundació Vicente Ferrer.
  • D'altra banda, per iniciativa de Glòria Roqué i amb la inestimable ajuda d'Ana Guillem, com a fotògrafa, van fer les "Fotos Grupals". En aquest cas els protagonistes van ser els alumnes que aquest any es graduen: 2n de Batxillerat, CFGM I CFGS. Les fotos les poden tenir en format digital i comprar-les en format paper per ajudar l'esmentada fundació.
  • A més, i amb aquest mateix objectiu de solidaritat i fraternitat, al final de la festa de graduació, es va dur a terme el sorteig d'una samarreta signada per Maverick Viñales i d'una pilota de bàsquet signada pels jugadors del FCB de Bàsquet. El professor Ramon Abad es va encarregar d'aconseguir aquests apreciats articles esportius.
Patricia Gil Dep Empresa