linktostart

Aquest 4 de març, en el marc de les Jornades Tecnològiques 0910, el Xavier Simó, director de la Fundació Linktostart, va venir a Stucom per a ensenyar als alumnes d'ASI1M, ASI2M, STI1 i STI2 un nou recurs per a joves emprenedors tecnològics.

La Fundació Linktostart recolza a aquells joves tècnics que tenen una idea, un projecte, i els ajuda a dur-lo endavant. L'orientació i recomanacions que els professionals de la Fundació ofereixen poden servir per a encaminar convenientment el propòsit inicial. A més, han creat el Premi Linktostart, un al·licient per a tots aquells que volen arribar a fer realitat la seva idea de negoci tecnològic.

Linktostart també financia els projectes guanyadors del concurs i assessoren en aquells aspectes que tradicionalment són més dificultosos per a als estudiants de cicles tècnics: pla d'empresa, balanç fiscal, estudis de mercat, etc.

Com diuen a la seva web, "Si teniu una idea de negoci i la tecnologia és un element estratègic, participa gratuïtament a linktoStart i t'ajudarem a transformar la teva idea de negoci en una empresa viable, gràcies a un procés formatiu on-line i un acompanyament personalitzat. Un jurat decidirà si el teu pla es mereixedor del premi linktoStart, i t oferim financiació i un seguiment per prendre decisions".

podeu trobar més info a www.linktostart.com

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8
Processant la petició. Espera, si us plau!