Laia Quintilla

Hola,  em dic Laia Quintilla Modrego, i tinc 22 anys, sóc nedadora d’elit des de fa, aproximadament, uns  8anys i porto nedant des de els 4, tot sempre en el mateix club, el C.E Mediterrani

Del 2001 al 2006 vaig participar en diferents  meetings internacionals  amb la Federació espanyola i Catalana de natació.

En el 2003 i 2004 vaig participar en els Europeus Juniors on la meva participació va ser  bastant diversa, ja que vaig participar en diferents proves individuals i relleus

Els meus resultats com a nedadora d’elit han anat disminuint a causa d’una lesió a l’espatlla, això fa que no pugui entrenar per ser una de les 3 primeres dins d’Espanya, en les meves proves. A dia d’avui estic entre la 6ª i la 8ª a nivell estatal, en 100 i 50papallona, respectivament, 100estils la 6ª i 200etsils 9ª.

A causa o millor dit a conseqüència d’aquesta lesió hem vaig quedar a las portes de la 2ª mínima olímpica del 2004 disputades a Atenes.

Arrel de tot això, en el 2007, vaig deixar de nedar y hem vaig dedicar a treballar i a estudiar. Però el exili de les piscines no va durar gaire, a finals d’aquell mateix any vaig tornar.

Per el que fa referència als instituts, amb tot això de que algú faci un esport d’elit amb la conseqüència de tenir que faltar a classes perquè marxes fora o a l’hora de canviar exàmens perquè en aquelles dates tu ni hi seràs, no t’ho posen gens fàcil, he provat varis instituts, des de privats, concertats i públics i la veritat que tots et diuen que no hi haurà cap problema però a l’hora de la veritat sempre et posen traves o intenten convenç-se’t de que deixis de fer allò que més tragada i, que a més, set dona bé.

Cansada de tantes promeses i amb el canvi de “xip” de tornar a  nedar perquè realment m’agrada, vaig decidir busca un institut on pugues combinar les dues coses, sense que les paraules se les emportes el vent i per fi, ara, a Stucom puc compaginar  amb més facilitat els estudis amb els entrenaments i amb la feina, cosa que fa uns anys enrere m’era bastant difícil o,si més no, complicat

Processant la petició. Espera, si us plau!