La Grand Place, un espectacle màgic

Un grup d’alumnes d’Stucom, tant de Batxillerat com de Cicles, vam anar de viatge a Brussel•les. En aquesta bonica ciutat vam poder descobrir noves amistats entre els nostres companys i també vam gaudir dels llums, mercats i música que ens van ambientar totalment en l’època nadalenca.

En aquests tres dies vam visitar també, al costat dels professors que ens van acompanyar, els carrers i monuments emblemàtics, com el seu monumental Ajuntament o la Catedral.

En els nostres passejos per Brussel•les, alguns vam assistir a una sessió d’art i altres vam passejar tranquil•lament mentre observàvem els aparadors plens de xocolata de totes les varietats que convidaven a ser tastats.
El que destacaria del viatge seria l’espectacle de llums i música a la Grand Place, de tots els seus edificis i en especial del seu Ajuntament, un joc de llums i música de fons creaven un ambient fantàstic i màgic alhora, cosa que ens va agradar tant que a la nit següent vam voler repetir l’experiència. Finalment vam poder gaudir d’un bon sopar amb tots els companys i professors.

No us perdeu l’oportunitat de viure aquesta experiència si en teniu ocasió i què millor que envoltar-vos de bona companyia.

Blanca Cantó
1 Batxillerat 2

Processant la petició. Espera, si us plau!