JORNADES D’EMPRESA

El passat mes d’abril es van celebrar les Jornades d’Empresa al Centre d’Estudis Stucom i al Sant Francesc, tots dos centres pertanyents al grup Stucom. Durant tres dies, van passar una gran diversitat de conferenciants especialitzats en diferents branques relacionades amb el món del màrqueting. Xerrades sobre la intel·ligència emocional, negocis, campanyes de comunicació i esdeveniments van ser només algunes amb les quals els alumnes van poder gaudir i aprendre. Personatges cèlebres com Marc Martínez, actor reconegut de teatre, cinema i televisió, a més de director, va explicar la seva experiència personal i com això li ha influït en la vida en l’àmbit emocional.

Un altre dels ponents que podem destacar va ser Carlos Bosch, actual Director de mitjans i màrqueting de Danone, el qual ens va explicar com la publicitat i els mitjans poden potenciar la marca d’una empresa i quin grau poden tenir per al seu desenvolupament econòmic.
Però no només vam tenir conferenciants nacionals. Christopher Pound, especialitzat en Màrqueting Manager i amb un extens currículum en diverses empreses de diferents països, va dedicar el seu temps a parlar-nos sobre la rellevància d’analitzar el mercat abans de prendre decisions i de la importància de la segmentació per aconseguir l’èxit en màrqueting.

Podríem fer una llarga llista de tots i del granet de sorra que cada un d’ells ens va aportar, però seria una llista interminable de noves idees que els alumnes segurament utilitzaran i els seran d’ajuda per al seu futur personal i professional.

Héctor G. Cañadas
CFGS Màrqueting i Gestió Comercial

Processant la petició. Espera, si us plau!