Joan Ortega

Sóc  Joan Ortega Martínez tinc 18 anys , curso 2n  de batxillerat de la Salud i sóc nedador del club esportiu mediterrani .

Quan vaig assabentar-me que stucom era una escola que es sensibilitzava amb el esportistes hem vaig interessar i vaig posar-me en contacte amb el tutor esportiu corresponent y aquest hem va convèncer de la importància que hi havia dins la vida d’un esportista de la meva edat el fet de seguir amb l’esport i l’estudi a un nivell alt. Per aquest motiu vaig deixar la antiga escola de tota la vida per provar una nova visió a una altra escola.

Està clar que jo no buscava  una escola de pandereta que et rega-les la nota, ni un centre d’alt rendiment on l’estudi es secundari, si no una escola que entengués la situació de l’esportista d’alt rendiment i de competició i seguint una educació igual per a tots m’ajudessin en situacions d’exàmens y competicions importants .

A Stucom m’he trobat amb uns professors molt  sensibilitzats amb l’esport y molt comprensius amb la meva situació ajudant sempre a estudiar per a tu mateix i a buscar un sentit a tot el que fas,  tractant-te sempre com un adult, en definitiva unes ideologies modernes i  encarades a former persones  capaces d’afrontar la vida actual y no solament alumnes per afrontar la selectivitat com es fa en altres centres.

L’ any passat 2008-2009 vaig assolir molts dels meus objectius a nivell esportiu, quedant  1er de Catalunya junior en 50, 100, i 200 metres esquena tan en hivern com a l’estiu, 3er d’Espanya en 200 metres esquena  i quedant-me a dècimes de la mínima europea junior  un fet que hem va fer molta llàstima perquè era el meu objectiu principal. A més vaig portar el curs bastant bé sempre seguint un ordre i unes pautes d’estudi molt serioses.

Aquest any molt mes dur a nivell d’estudis  he tingut que afrontar diversos reptes que m’han fet baixar el llistó esportiu i m’he vist obligat a conformar-me amb un 2on lloc d’Espanya en 200 metres esquena, tercera posició en relleus 4x 100 estils y dues quartes posicions  en 50 i 100 metres esquena. Es evident que si he pogut fer això es perquè m’he esforçat molt i en cap dels casos es un fracàs per a mi ja que el que te més mèrit per a mi es poder portar l’esport i l’estudi a un nivell mes o menys acceptable. Jo podria haver deixat els estudis hi dedicar-me només a entrenar, o al contrari, deixar l’entreno i estudiar al 100% però això és el més fàcil de fer i no hem satisfà a nivell individual el fet de deixar alguna d’aquestes activitats. Es més jo crec que la superació d’aquestes adversitats hem farà mes fort a la meva vida futura.

Per acabar he de dir que tinc que agrair els consells que m’han anat donant alguns professors y professores al llarg d’aquest cicle d’estudis superiors,   que els he utilitzat tant en l’àmbit educatiu com esportiu i mai hem penediré d’haver escollit STUCOM com a centre d’estudis i faré el possible per que la gent s’assabenti de que es fa en aquesta escola i així  algun dia aquest centre pugui ser el centre de referència pels esportistes , si mes no pels nedadors com jo que vulguin fer uns estudis i un entreno de nivell.

Gracies a tots els professors i espero que no canvieu mai.

 

 

Processant la petició. Espera, si us plau!