JJ.TT 0910 . CTTC

La sortida al CTTC va ser  molt interessant i recomanable de cara a dur a altres anys des d’el punt de vista dels alumnes de STI2M curs 09-10

Podríem resumir-la en 3 parts

  • Modulacions
  • Simulació de vol i visita a les instal·lacions del Campus de la UPC a Castelldefels
  • Privacitat a internet.

La primera xerrada tractava sobre les modulacions en AM/FM un tema que vam veure l'any passat a el crèdit de telefonia, va ser interessant, però faltava preparació per part dels ponents, el power point estava molt elaborat i ben explicat però potser la sessió pràctica que van fer estava lleugerament improvisada. No obstant, ens va semblar d’allò més interessant. Valorem molt l'esforç i dedicació per part del CTTC amb nosaltres.

Desprès teníem una hora lliure,  però vam aprofitar per a fer una visita pels edificis de la UPC guiada per un professor. La visita va culminar amb una demostració d'un simulador aeri elaborat pels alumnes, explicada de forma ben entenedora, i així ho valorem, pel professor responsable. Ens van mostrar avions dissenyat per ells mateixos, alguns d’ells en fases de proves amb el simulador.Vam poder veure una possible sortida de cara a estudis relacionats amb aeronàutica.

La última ponència, la relacionada amb la privacitat va ser el boom, ens va obrir els ulls en quant a els diners que estem regalant amb la publicació de les nostres dades, així com el control al qual ens estem autosometent al donar les nostres dades a internet ja que normalment ens registrem a moltes webs i donem innocentment totes les dades que ens demanen sense pensar per què les volen. Podem concloure que:

Facilitar dades = diners = poder = menys privacitat

Va ser una xerrada molt amena i en un llenguatge molt assequible, potser per al gust d'alguns va faltar que fos una mica mes tècnica però en general va ser tot el que s'esperava i més.

Classe STI2-0910, 171109

més info a : http://www.cttc.es/ca/event/091005-privacitat-a-int.jsp

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8
Processant la petició. Espera, si us plau!