/implicacio-professorat-aposta-noves-tecnologies/media/classes-online-2.png

Alta implicació del professorat en l'aposta per les noves tecnologies

El passat divendres 13 de març, s’anunciava des del Departament d’Educació de la Generalitat, com a mesura de prevenció i contenció de virus Covid-19, l'ordre de tancament de tots els centres educatius de Catalunya. 
Per aquest motiu, les dues escoles del Grup Stucom; el Centre d’Estudis Stucom i el Centre d’Estudis Sant Francesc, van cessar les seves activitats presencials en tots els seus àmbits (Batxillerats i Cicles Formatius). 

No obstant això, volem explicar-vos com des del dilluns 16 de març, hem aconseguit seguir donant servei acadèmic als nostres alumnes, amb uns resultats excepcionals. 

No ha estat gens fàcil, però en aquests moments ja podem dir que els recursos emprats pel Grup Stucom i la plataforma de e-learning del grup LinkiaFP, i sobretot l’esforç de tot el professorat ens permetent mantenir l’activitat de les escoles i seguint els mateixos horaris, però en format de videoconferència

Les noves tecnologies, ens proporcionen diverses solucions: classes en directe, pissarres digitals, projecció de documents, compartir l’escriptori del professor, etc. Tots, alumnes i professors, anem normalitzant aquestes noves rutines que ens permeten mantenir l’activitat. 

Al final de la notícia us adjuntem algunes imatges perquè us feu la idea de com funcionen aquestes solucions. 

Aquestes són algunes de les xifres espectaculars del primer dia de classes virtuals. GRUP STUCOM així ho avalen: 325 enregistraments, un total de 80 professors impartint classes per via telemàtica, 1150 connexions entre usuaris i les seves corresponents classes i una ràtio d'assistència del 85%.   

Els propers dies seguirem treballant i impartint classes a través d'aquest sistema amb l'esperança i el desig que ben aviat puguem tornar a la normalitat professors, alumnes i tot el personal de centre.

Gràcies, paciència i ànims.

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2
Processant la petició. Espera, si us plau!