CFGS de Màrqueting i Publicitat

CFGS de Màrqueting i Publicitat

Edifici Pelai

2 anys

 • 1r Matins
 • /2n Tardes

El cicle formatiu de grau superior de màrqueting i publicitat, concertat a Barcelona, permet adquirir el títol de tècnic/a superior en màrqueting i publicitat. El grau superior està basat en una Formació Professional eminentment pràctica aplicant metodologia ABP 100%, que potencia l’adquisició de competències professionals, amb la finalitat de capacitar els/les estudiants per a afrontar amb garanties, tota mena projectes en àrees com la creativitat i el disseny gràfic, la gestió de xarxes socials i l’analítica web, el màrqueting de continguts o l’organització d’esdeveniments. Eines i aprenentatges que et situaran enmig d’un sector empresarial que troba el seu epicentre internacional a la nostra ciutat. Amb aquesta metodologia, s’integra el treball per projectes de forma natural i propera a la realitat de les empreses, on hauran de desplegar aquestes competències i tot el seu talent.

El cicle formatiu de grau superior consta de 2.000 hores, distribuïdes en dos anys acadèmics, entre les hores lectives al campus Stucom i hores de formació en centres de treball.

A QUI VA DIRIGIT

El Cicle Formatiu de Màrqueting i Publicitat va dirigit a persones creatives amb capacitat d’anàlisis i observació de les tendències del moment i, en especial, aquelles interessades en el funcionament del món digital com a nou mitjà de comunicació i relacions públiques o els entorns webs i e-commerce per la creació de noves empreses i productes.

OBJECTIUS

Donar una formació pràctica i global a l’alumnat i futur titulat/da de FP Superior de Màrqueting i Publicitat. Per això aprenem totes les competències necessàries per treballar en un departament de màrqueting o una agència:

 • Millorar la creativitat a través del disseny gràfic, l’edició i muntatge de vídeo i àudio i la creació de campanyes publicitàries
 • Aprendre a gestionar xarxes socials, pàgines webs i campanyes de publicitat i influencers
 • Crear i gestionar projectes de màrqueting per empreses a través de l’anàlisi del consumidor, la competència i el mercat
 • Organitzar esdeveniments i campanyes de relacions públiques
 • Planificar llançaments de nous productes, serveis i idees empresarials al mercat

Eva Campabadal

Coordinadora CFGS Màrqueting i Publicitat

"Donem una visió global de la feina que es fa a un Dpt. de màrqueting o a una agència. Treballem 5 punts clau: l'analítica, la creativitat, la publicitat i relacions públiques, la creació de projectes i els idiomes."

Cicle formatiu amb metodologia 100% ABP (Aprenentatge Basat en Projectes) que potència l’adquisició de competències professionals

Descarrega't Descarrega't

PLA D'ESTUDIS

Sortides Professionals

Aquest cicle formatiu de grau superior de Màrqueting i Publicitat habilita al titulat/da per a l’exercici de nombrosos llocs de treball en diferents àmbits.

Sortides acadèmiques

 • Altres cicles d’FP que tinguin relació amb aquest sector. A Stucom, impartim també Administració i Finances i Comerç Internacional. En tots els casos, es convalidaran mòduls, reduint la durada del cicle.
 • Un grau universitari de l’àmbit del màrqueting i publicitat, o bé de gestió empresarial, amb possibilitat de convalidar crèdits.
 • Altres cursos d’especialització.

Accés

Com passa en qualsevol altre cicle formatiu de grau superior, els/les qui vulguin matricular-se en aquest CFGS de Màrqueting i Publicitat Digital hauran de complir amb un dels següents requisits:

 • Tenir un títol d’FP (grau mitjà o superior) o Tècnic auxiliar.
 • Tenir aprovat el segon curs de batxillerat o equivalent (com el BUP, COU).
 • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

COL·LABORADORS I PARTNERSHIPS

Centres oficials d'estudis homologats i concertats per la Generalitat de Catalunya

Els nostres estudis estan Homologats per les Administracions competents en Educació. La qualitat educativa dels nostres centres és acreditada per la certificadora AENOR. També disposem d'acords vinculants amb Institucions de gran prestigi nacional i internacional.

Les pràctiques d’empresa fan la familiarització amb l’entorn laboral i l’adquisició d’experiència professional en una de les empreses i institucions que col·laboren amb el centre.

Després de finalitzar els estudis, la borsa de treball continua donant suport a l’alumnat i els proporciona opcions laborals adaptades als seus perfils com a professionals. Les relacions escola-empresa també permeten que el centre es mantingui en contacte amb el mercat laboral i utilitzi l’experiència de la realitat professional per adaptar-ne el contingut formatiu a les tendències del mercat i les necessitats educatives actuals.

Internacionalització

Erasmus +

STUCOM es caracteritza pel propòsit ferm d'internacionalitzar l'alumnat. Per això, el pla d’estudis posa el focus en la millora de l'anglès i les relacions internacionals mitjançant el programa Erasmus+. Els vincles amb països i institucions estrangeres fan possible la participació a diferents projectes internacionals a nivell acadèmic i professional.Vols posar el teu punt de mira a l'estranger per impulsar la teva formació? Stucom compta amb programes de mobilitat i col·laboració fora de les nostres fronteres. Descobreix-los.El pla d’estudis posa el focus en la millora de l'anglès i les relacions internacionals mitjançant el programa Erasmus+. Els vincles amb països i institucions estrangeres fan possible la participació a diferents projectes internacionals a nivell acadèmic i professional.

STUDENT STORIES

 • Cicle Formatiu Marqueting i Publicitat - Hillary Huertas

  Hillary Huertas

 • Cicle formatiu Màrqueting i Publicitat - Jannik Romeu

  Jannik Romeu

 • Cicle Formatiu Comerç Internacional - Jorge Cueva

  Jorge Cueva

 • Cicle Formatiu Comerç Internacional - Martina

  Martina

 • Cicle Formatiu Comerç Internacional - Kratina Chand

  Kratika Chand

 • Cicle Formatiu Comerç Internacional - Nacho Revollo

  Ignacio Revollo

 • Cicle Formatiu Comerç Internacional - Enric Rodriguez

  Enric Rodriguez

 • Mi paso por Stucom lo podría definir como una etapa de superación.

  Hillary Huertas

  Màrqueting i Publicitat

 • El secret de l'èxit està en les ganes!

  Jannik Romeu

  Màrqueting i Publicitat

 • Mi experiencia en Stucom ha sido gratificante ya que fue el punto de partida de decisiones muy importantes en mi vida.

  Jorge Cueva

  Comerç Internacional

 • Tengo la suerte de estar trabajando en la empresa donde realicé las prácticas.

  Martina

  Comerç Internacional

 • Pude disfrutar del programa Erasmus en Dublín, dónde puse en práctica los conocimientos obtenidos y crecí como persona.

  Kratika Chand

  Comerç Internacional

 • Stucom me ayudó a formarme, centrarme y crecer tanto en el ámbito personal como profesional

  Ignacio Revollo

  Comerç Internacional

 • Guardo del centre un gran récord, tant de tot el professorat que vaig tenir, com de les experiències viscudes

  Enric Rodriguez

  Comerç Internacional

Estudis relacionats