CFGS d'Educació Infantil

CFGS d’Educació Infantil

Edifici Còrsega

2 anys

 • 1r Matins
 • /2n Tardes

Estudiar aquest cicle d’FP d’Educació infantil concertat a Barcelona és una opció que t’obre moltes portes en el món de l’ensenyament, en especial les de milers d’escoles infantils, a les quals la demanda d’educadores i educadors és molt alta. Amb tot això, aquest itinerari de cicle formatiu de grau superior concertat s’ha consolidat com un dels cicles formatius de més èxit a l’àmbit laboral i de major satisfacció personal per als titulats i titulades.

El cicle formatiu de grau superior d’Educació infantil consta de 2.000 hores, distribuïdes en dos anys acadèmics, entre les hores lectives al campus d’Stucom i les hores de formació als centres de treball.

A QUI ESTÀ DIRIGIT

A tothom qui senti una vocació especial per als bebès, nens i nenes en la seva primera etapa infantil. Una especial vocació en la cura i l’educació dels infants, en una etapa de les seves vides tan important i assenyalada.

OBJECTIUS

Mitjançant aquest cicle d’FP superior d’Educació infantil, es forma l’alumnat en els coneixements teòrics bàsics que hauran d’assolir i en aquelles tècniques pràctiques per a l’adequada cura i educació dels nens i de les nenes d’entre els 0 i els 6 anys. Així mateix, s’ensenya la dinàmica de treball en una escola infantil (o escola bressol) així com les diferents metodologies, tot incidint en la planificació i organització amb la qual s’ha de desenvolupar aquesta professió. D’altra banda, també es trasllada a l’alumnat els valors generals i imprescindibles en aquesta professió: paciència, respecte, comprensió i empatia, entre molts d’altres.

Sònia Azorín i Sònia Cortadellas

Professores d'Educació Infantil

“Aquests estudis capaciten l’alumne a dissenyar, implementar i avaluar projectes educatius adreçats a la infància de 0 a 6 anys.”

PLA D'ESTUDIS

Sortides Professionals

Sens dubte, totes aquelles persones que cursen un CFGS d’Educació infantil tenen molt clar el perfil professional que adquiriran amb la seva titulació: educador/a infantil. I aquest ofici es pot desenvolupar en diversos àmbits.

Sortides acadèmiques

 • Un altre cicle formatiu de grau superior. A Stucom, alguns cicles que poden resultar uns bons complements són aquells de la mateixa família, com el de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. En aquest cas, hi poden haver diverses convalidacions de mòduls que poden escurçar el temps de formació en el nou cicle.
 • Un grau universitari relacionat amb l’Educació, amb la possibilitat de convalidar crèdits.
 • Altres cursos d’especialització.

Accés

Per tal d’accedir a aquest cicle superior d’Educació infantil, és necessari haver superat alguna de les següents etapes o proves:

 • Títol de Batxillerat o haver superat l’etapa equivalent (COU).
 • FP de grau mitjà o superior o Tècnic/a Auxiliar.
 • Prova d’accés a la universitat per als més grans de 25 anys.
 • Tenir un títol d’FP grau superior.
 • Haver superat la prova d’accés al cicle formatiu de grau superior.

COL·LABORADORS I PARTNERSHIPS

Centres oficials d'estudis homologats i concertats per la Generalitat de Catalunya

Els nostres estudis estan Homologats per les Administracions competents en Educació. La qualitat educativa dels nostres centres és acreditada per la certificadora AENOR. També disposem d'acords vinculants amb Institucions de gran prestigi nacional i internacional.

Les pràctiques d’empresa fan la familiarització amb l’entorn laboral i l’adquisició d’experiència professional en una de les empreses i institucions que col·laboren amb el centre.

Després de finalitzar els estudis, la borsa de treball continua donant suport a l’alumnat i els proporciona opcions laborals adaptades als seus perfils com a professionals. Les relacions escola-empresa també permeten que el centre es mantingui en contacte amb el mercat laboral i utilitzi l’experiència de la realitat professional per adaptar-ne el contingut formatiu a les tendències del mercat i les necessitats educatives actuals.

Internacionalització

Erasmus +

STUCOM es caracteritza pel propòsit ferm d'internacionalitzar l'alumnat. Per això, el pla d’estudis posa el focus en la millora de l'anglès i les relacions internacionals mitjançant el programa Erasmus+. Els vincles amb països i institucions estrangeres fan possible la participació a diferents projectes internacionals a nivell acadèmic i professional.Vols posar el teu punt de mira a l'estranger per impulsar la teva formació? Stucom compta amb programes de mobilitat i col·laboració fora de les nostres fronteres. Descobreix-los.El pla d’estudis posa el focus en la millora de l'anglès i les relacions internacionals mitjançant el programa Erasmus+. Els vincles amb països i institucions estrangeres fan possible la participació a diferents projectes internacionals a nivell acadèmic i professional.

STUDENT STORIES

 • Cicle Formatiu Educació Infantil - Monica Aguilar

  Mònica Aguilar

 • Cicle Formatiu Educació Infantil - Alba Oller

  Alba Oller

 • Cicle Formatiu Educació Infantil - Joana Goñalons

  Joana Goñalons

 • Cicle Formatiu Educació Infantil - Mary Pach

  Mary Pach

 • Cicle Formatiu Educació Infantil - Antonio Tejero

  Antonio Tejero

 • Cicle Formatiu Educació Infantil - Julia Esquius

  Júlia Esquius

 • Un equip de professors excepcionals! Tinc un record inoblidable de tot plegat.

  Mònica Aguilar

  Educació Infantil

 • Sempre tindré molt bon record del cicle. En vaig aprendre molt.

  Alba Oller

  Educació Infantil

 • En l’àmbit professional em va ajudar a trobar el meu camí com a mestra i evidenciar més la vocació per ser-ho.

  Joana Goñalons

  Educació Infantil

 • Recuerdo con cariño todo el apoyo recibido por parte de unos profesores con una verdadera vocación.

  Mary Pach

  Educació Infantil

 • Vaig millorar tant en la meva formació acadèmica com a nivell personal.

  Antonio Tejero

  Educació Infantil

 • Gràcies a l’experiència del cicle vaig saber que realment la meva vocació era aquesta!

  Júlia Esquius

  Educació Infantil

Estudis relacionats