CFGS d’Administració i Finances

CFGS d’Administració i Finances

Edifici Pelai

2 anys

 • 1r Matins
 • /2n Tardes

El cicle formatiu de grau superior d’administració i finances, concertat a Barcelona, permet a l’alumnat obtenir el títol de Tècnic/a superior en Administració i Finances. El grau superior està basat en una Formació Professional eminentment pràctica aplicant metodologia ABP 100%, que potencia l’adquisició de competències professionals, amb la finalitat de capacitar els/les estudiants per a afrontar amb garanties, tota mena de tasques relacionades amb organitzar i executar les operacions de gestió i administració en els processos comercials, laborals, comptables, fiscals i financers d’una empresa pública o privada, aplicant la normativa vigent. Amb aquesta metodologia, s’integra el treball per projectes de forma natural i propera a la realitat de les empreses, on hauran de desplegar aquestes competències i tot el seu talent. També s’ofereix en la modalitat Dual.

El cicle formatiu de grau superior consta de 2.000 hores, distribuïdes en dos anys acadèmics, entre les hores lectives al campus Stucom i hores de formació en centres de treball.

A QUI VA DIRIGIT

El CFGS d’Administració i Finances està dirigit a totes aquelles persones que, per les seves qualitats i vocació, són aptes per realitzar tasques administratives i financeres en una empresa, independentment de la mida, l’àmbit d’actuació i el sector: comercial, financer, fiscal, comptable, etc. També per a tots aquells/es estudiants que vulguin exercir aquestes funcions a l’Administració pública.

OBJECTIUS

El gran objectiu d’aquest cicle en Administració i Finances de grau superior és formar els/les estudiants en totes les tasques d’un/a tècnic/a administratiu/iva en les diferents posicions laborals relacionades amb aquest sector professional.

Es posa èmfasi en:

 • Els processos de l’àmbit comercial, laboral, comptable, fiscal i financer.
 • Oferir un coneixement sòlid sobre la normativa vigent i sobre les competències informàtiques necessàries per a aquesta professió.

 

Encarna Amorós

Coordinadora CF de l'Àrea d'Empresa

"Treballem per projectes i simulem ser professionals en actiu, on l'alumne a més de dur a terme les tasques del seu departament treballa en equip, pren iniciativa, copera, etc… competències molt ben valorades."

Cicle formatiu amb metodologia 100% ABP (Aprenentatge Basat en Projectes) que potència l’adquisició de competències professionals

Descarrega't Descarrega't

PLA D'ESTUDIS

Sortides Professionals

El cicle formatiu de grau superior en Administració i Finances és un de cicles superiors que més sortides professionals ofereix al/la titulat/da.

Sortides acadèmiques

 • Un altre cicle formatiu de grau superior relacionat, per a això es convalidaran mòduls superats. A Stucom, impartim també altres de gran interès, com el de Màrqueting i Publicitat o el de Comerç Internacional.
 • Un grau universitari a la branca d’Administració i Gestió d’Empreses, amb possibilitat de convalidar crèdits.
 • Altres cursos d’especialització.

Accés

Per accedir a aquest cicle formatiu en Administració de Finances, cal acreditar un dels requisits següents:

 • Tenir un títol d’FP (grau mitjà o superior) o Tècnic auxiliar.
 • Tenir aprovat el segon curs de batxillerat o equivalent (com a BUP).
 • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

COL·LABORADORS I PARTNERSHIPS

Centres oficials d'estudis homologats i concertats per la Generalitat de Catalunya

Els nostres estudis estan Homologats per les Administracions competents en Educació. La qualitat educativa dels nostres centres és acreditada per la certificadora AENOR. També disposem d'acords vinculants amb Institucions de gran prestigi nacional i internacional.

Les pràctiques d’empresa fan la familiarització amb l’entorn laboral i l’adquisició d’experiència professional en una de les empreses i institucions que col·laboren amb el centre.

Després de finalitzar els estudis, la borsa de treball continua donant suport a l’alumnat i els proporciona opcions laborals adaptades als seus perfils com a professionals. Les relacions escola-empresa també permeten que el centre es mantingui en contacte amb el mercat laboral i utilitzi l’experiència de la realitat professional per adaptar-ne el contingut formatiu a les tendències del mercat i les necessitats educatives actuals.

Internacionalització

Erasmus +

STUCOM es caracteritza pel propòsit ferm d'internacionalitzar l'alumnat. Per això, el pla d’estudis posa el focus en la millora de l'anglès i les relacions internacionals mitjançant el programa Erasmus+. Els vincles amb països i institucions estrangeres fan possible la participació a diferents projectes internacionals a nivell acadèmic i professional.Vols posar el teu punt de mira a l'estranger per impulsar la teva formació? Stucom compta amb programes de mobilitat i col·laboració fora de les nostres fronteres. Descobreix-los.El pla d’estudis posa el focus en la millora de l'anglès i les relacions internacionals mitjançant el programa Erasmus+. Els vincles amb països i institucions estrangeres fan possible la participació a diferents projectes internacionals a nivell acadèmic i professional.

STUDENT STORIES

 • Manuel Prada

 • FP Administració i Finances - Yaiza Castellano

  Yaiza Caballero

 • FP Administració i Finances - Joana Diaz

  Joana Díaz

 • FP Administració i Finances - Alex Contreras

  Alex Contreras

 • FP Administració i Finances -Sergi Ginesta

  Sergi Ginesta

 • FP Administració i Finances - Andrey Prikhodko

  Andrey Prikhodko

 • FP Administració i Finances - Emma Rienda

  Emma Rienda

 • Gracias STUCOM, por los valores y las habilidades que me has transmitido.

  Manuel Prada

  Administració i Finances

 • He adquirit tots els coneixements necessaris per endinsar-me al món laboral.

  Yaiza Caballero

  Administració i Finances

 • Sóc esportista i necessitava un centre d'estudis que m’adaptatés tant a la metodologia com als horaris i ho vaig trobar a Stucom.

  Joana Díaz

  Administració i Finances

 • De STUCOM me llevo unos amigos increíbles y un conocimiento espectacular.

  Alex Contreras

  Administració i Finances

 • Aquest grau m'ha aportat moltíssima informació sobre l’organització i gestió empresarial i he pogut posar en pràctica.

  Sergi Ginesta

  Administració i Finances

 • Lo que más me ha gustado de estudiar en Stucom ha sido la dedicación y la empatía de los profesores con los alumnos

  Andrey Prikhodko

  Administració i Finances

 • No només m'emporto molts coneixements impartits per grans professors; també m'emporto moltes amistats.

  Emma Rienda

  Administració i Finances

Estudis relacionats