Extraescolars Stucom robotics

Què és Stucom Robotics?

La robòtica, aquests darrers anys, està experimentant un important creixement en un gran ventall d’àrees.

Aquest creixement “robòtic” s’està manifestant sobretot en el que coneixem com a robòtica de serveis (robots aspiradora, robots netejadors de piscines, entre d’altres…) i robòtica educativa.

La robòtica educativa té dos grans avantatges pels alumnes que s’endinsen en aquest apassionant món:

  • - El benefici tècnic, és a dir, l’alumne aprèn de manera pràctica i divertida a programar en determinats llenguatges de programació.
  • - La realització de projectes relacionats amb la robòtica, la domòtica o qualsevol projecte mecatrònic en general.

Un tercer benefici que va implícit al segon, és l’aplicació dels coneixements de robòtica als projectes dels estudis reglats que l’alumne està cursant.

A Stucom Centre d’Estudis, oferim cursos extraescolars de robòtica, cursos d’estiu, tallers i xerrades sobre aquesta mateixa temàtica, això possibilita:

  • - Implantar unes bases sòlides i robustes en aquest camp
  • - Apropar els alumnes a una robòtica de:
    • - Qualitat
    • - Actual, mitjançant la plataforma Arduino.
    • - Sofisticada, aplicant diferents branques de la tecnologia.

El nostre objectiu és crear una escola de robòtica a Stucom de qualitat i prestigi, donant un valor afegit a la formació del alumnat que ho desitgi, formant-se en una matèria nova, innovadora i amb futur, ampliant d’aquesta manera la formació reglada d’aquest.

A Stucom Robòtics, hem apostat per la plataforma de hardware lliure Arduino. Arduino s’ha convertit des de fa uns anys en la plataforma de referència mundial a l’hora de desenvolupar projectes en robòtica i domòtica.

Tots els cursos compten amb instructors versats en la matèria i amb una amplia experiència amb la plataforma Arduino entre d’altres.

Durant la realització d’aquests cursos, els nostres alumnes poden posar a prova els seus coneixements mitjançant la realització de competicions internes i externes, a on es competeix amb altres centres, acadèmies i universitats de Catalunya.

Aquest curs està pensat per a iniciar-te en el camp de la robòtica i poc a poc anar avançant fins assolir uns conceptes més avançats. Començarem un recorregut que s’iniciarà en tot allò mes bàsic fins arribar a pràctiques de robòtica més avançada i sofisticada. Tot això de la mà de la placa Arduino UNO, el robot mBot i el robot DARWIN MINI.

Aprendràs i t’ho passaràs d’allò més bé!

Cursos extraescolars ofertats:

Instructors

Pedro Porcuna

Responsable de l'Àrea de robòtica i instructor

Enginyer en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Expert en robòtica per la Universitat de la Salle de Barcelona (URL), està vinculat al món de la robòtica des del març de 2003 amb microcontroladors PIC, i posteriorment, des de 2008 fins a la actualitat s'especialitza en la plataforma Arduino, supervisant i desenvolupant projectes creats amb aquesta versàtil plataforma Open Hardware.

És autor del llibre "Robótica y Domótica básica con Arduino", així com autor de diverses publicacions internes sobre robòtica i Arduino per als alumnes de robòtica i domòtica del Centre d'estudis Stucom.

Desenvolupa tasques d'assessor per a centres escolars de primària, secundària, batxillerats i formació professional que volen implantar cursos i assignatures de robòtica a les aules.

Responsable dels cursos extraescolars sobre robòtica bàsica i avançada amb Arduino que s'imparteixen a Stucom Centre d'estudis.

Per últim, col·labora amb el grup de recerca de robòtica de la Universitat La Salle de Barcelona (URL).

Processant la petició. Espera, si us plau!