Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Activitats Comercials | STUCOM.COM

Per què estudiar el CFGM d'Activitats Comercials?

Aquests estudis es basen en una formació professional de caràcter pràctic que elimina els continguts generals per potenciar els específics, amb la intenció de centrar l'acció formativa en la capacitació professional bàsica.

 • Titulació: Tècnic/a en Activitats Comercials.
 • Objectiu: L’alumne/a haurà de ser capaç de desenvolupar activitats de distribució i comercialització de béns i/o serveis, i en gestionar un petit establiment comercial, aplicant les normes de qualitat i seguretat establertes i respectant la legislació vigent.
 • Durada: 2.000 hores distribuïdes en dos anys acadèmics: 1650 hores lectives i 350 hores de formació en Centres de Treball.

Mòdul 1: Dinamització del punt de venda.
Realitzar activitats d'animació del punt de venda en establiments dedicats a la comercialització de productes i/o serveis, aplicant tècniques de marxandatge, d'acord amb els objectius establerts en el pla de comercialització de la empresa.

Mòdul 2: Gestió de compres.
Garantir l'aprovisionament del petit negoci, preveient les necessitats de compra  per mantenir el nivell de servei que requereix l'atenció a la demanda dels clients o consumidors.

Mòdul 3: Gestió d’un petit comerç.
Identificar les variables econòmiques i comercials que condicionen l'activitat, la dimensió, la situació i l'organització funcional d'un establiment comercial.

Mòdul 4: Processos de venda.
Realitzar la venda de productes i/o serveis, des de els diferents canals de comercialització, fent servir les tècniques de venda adequades a la tipologia del client y als criteris establerts per l'empresa.

Mòdul 5: Serveis d’atenció comercial.
Executar els plans d'atenció al client, gestionar un sistema d'informació per mantenir el servei de qualitat que garanteixi el nivell de satisfacció dels clients, consumidors o usuaris.

Mòdul 6: Tècniques de magatzem.
Identificar els mètodes de magatzematge dels productes, els sistemes de prestatgeries i els aplicats segons el tipus de productes, així com assignar els recursos humans i materials necessaris en l'organització del magatzem.

Mòdul 7: Venda tècnica.
Realitzar vendes especialitzades de productes i/o serveis, adaptant l'argumentari de vendes a les característiques peculiars de cada cas per complir amb els objectius comercials definits per l'adreça comercial.

Mòdul 8: Anglès.
L'objectiu principal d'aquest mòdul és que l'alumne obtingui un bon nivell d'anglès propi de l'àmbit comercial.

Mòdul 9: Aplicacions informàtiques pel comerç.
Ofimàtica i tractament de la imatge: Microsoft Offive, Photoshop i Illustrator.

Mòdul 10: Comerç electrònic.
Realitzar accions de comerç electrònic, mantenint la pàgina web de l'empresa i els sistemes socials de comunicació a través d’Internet, per complir amb els objectius de comerç electrònic de l'empresa definits en el pla de màrqueting digital.

Mòdul 11: Màrqueting en l’activitat comercial.
Executar les accions de màrqueting definides per l'organització comercial en el pla de màrqueting, identificant les necessitats de productes i/ o serveis dels clients, els factors que intervenen en la fixació de preus, els canals de distribució i les tècniques de comunicació per complir amb els objectius fixats per l'adreça comercial.

Mòdul 12: Síntesi d’activitats comercials.
Aplicant tots els coneixements adquirits en els diferents crèdits, els alumnes elaboraran un pla per el disseny d'un establiment comercial

Mòdul 13: Formació i orientació laboral.
Proporcionar a l'alumne els coneixements necessaris que li permetin la seva incorporació, d'acord amb els seus interessos i capacitats, al mercat de treball.

Mòdul 14: Formació en centres de treball.
Desenvolupar en un entorn real, empresa o entitat, la formació assolida al centre educatiu.

 • Venedor/a
 • Representant comercial
 • Promotor
 • Televenedor
 • Venda a distància
 • Informació/atenció al client (Call-Center)
 • Caixer/a, reponedor/a
 • Tècnic/a en gestió d'estocs i magatzem
 • Cap de magatzem
 • Responsable de recepció i/o expedició de mercaderies
 • Tècnic/a en logística de magatzems
 • Tècnic/a d'informació/atenció al client en empreses
Poden accedir als CFGM, directament:

Altres estudis relacionats

Formulari de contacte

*És obligatori respondre les següents caselles:

 

Processant la petició. Espera, si us plau!