/estudiants-del-cicle-formatiu-simix-experimentent-la-realitat-virtual-i-augmentada-a-games-world/media/IMG_0221-619x346.jpg

Estudiants del Cicle Formatiu SIMIX experimentent la realitat virtual i augmentada a Games World

El passat divendres 7 d’octubre els alumnes de segon curs del cicle Sistemes i manteniment d’equips informàtics i xarxes van assistir al Congres mundial dels videojocs (Games World) que escelebrava a la Fira de Barcelona, a Montjuïc.

Els alumnes van poder constatar els avenços en les diferents característiques d’un videojoc modern, com per exemple, la nova interacció usuari-computadora, la realitat virtual aplicada als videojocs o l’evolució dels motors gràfics d’aquests respecte de jocs anteriors o més antics.

La realitat virtual, la realitat augmentada, els gràfics en alta resolució entre altres avenços s’instal·len cada vegada més en els videojocs i aplicacions del nostre dia a dia.

Els videojocs d’avui tenen uns gràfics tan realistes que sembla que estiguis interaccionant amb personatges de carn i ossos, quan en realitat són un munt de gràfics en alta resolució.

Aquest fet va quedar comprovat amb l’assistència al saló retro Barcelona, dins del mateix esdeveniment, on hi havia jocs de diverses plataformes, des de consoles fins a micro ordinadors de 8 bits, els famosos MXS, Spectrum, Amstrad, Commodore 64, Atari ST, etc.

La realitat virtual va ser un dels atractius d’aquesta jornada tecnològica.

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10
Processant la petició. Espera, si us plau!