ESQUIADA 2014

Un any més, del 26 al 28 de febrer , els alumnes d’Stucom i elsdel Sant Francesc  hem pogut gaudir de tres dies d’esquí i snow a les pistes de la Masella, acompanyats pel grup de docents compost per Joan Zarzuela, Virginia Farré i Toni…

Vam fer via cap a les pistes sense passar per l’hotel , un cop allà vam recollir el material vora les pistes i ja vam començar a tenir el primer contacte de la temporada amb la neu.

El segon dia, ja mes descansats i amb la pràctica obtinguda el primer dia, ens vam dirigir a les pistes amb més confiança i amb ganes d’aprofitar qualsevol moment sobre la neu, va ser una jornada sense incidències i amb unes condicions  meteorològiques excepcionals. A la nit, després de sopar,  vam posar-nos guapos i vam dirigir-nos a un dels clubs que hi ha a la vora de Puigcerdà, on vam poder passar una nit divertida amb bona música i bona companyia.

El tercer dia va començar una mica més tard, ens havíem de recuperar de tota la nit…

Un cop ja teníem las maletes i l’energia dins de l’autocar  vam pujar a les pistes, per acabar  d’aprofitar les últimes hores de neu.

Vam poder esquiar acompanyats per la bona música dels Dj’s de Flaix Fm que, com  nosaltres, també venien a gaudir de les pistes .

Processant la petició. Espera, si us plau!