DIADA DE SANT JORDI A STUCOM

Aquest any, la Diada de Sant Jordi es va celebrar amb una nodrida participació de l’alumnat. Especialment es va veure la seva presència a la Mesa Solidària a favor de la Fundació Vicente Ferrer, que es va col·locar a l’entrada de STUCOM per dur a terme un intercanvi de llibres.
Molts alumnes van aportar un llibre com a donatiu, però en podien escollir un altre. La idea va ser un èxit, ja que el volum de llibres sobre la taula va canviar constantment durant tot el dia. A més es va posar una guardiola per recollir diners per a la Fundació, i es va arribar a una bona xifra.

La Patricia va coordinar els alumnes  durant tota la jornada  perquè la Mesa estigués sempre atesa.
El mateix dia 23, a la tarda, els alumnes de AiF2T i Màrqueting van assistir a la xerrada col · loqui de Miguel Pérez, padrí de la Fundació. Va parlar de la cultura índia, les seves peculiaritats i la seva manera de veure la vida.

 

L’endemà la xerrada va ser protagonitzada per Irene Cordón, egiptòloga, llicenciada en Història Antiga, que ha participat  en diverses excavacions i col · labora al Museu d’Egipte de Barcelona. Els alumnes d’Art de segon de batxillerat van assistir al col · loqui,  que va ser amè i molt entretingut.
Finalment, i per acabar el cicle de conferències, el dia 25 els alumnes de 2BT1 i 2Bt2 van estar amb el periodista Fabricio Caivano. A l’aula, Fabricio va parlar de les seves experiències vitals en relació amb el món de la Literatura i de la Lectura. La xerrada va agradar. Fabricio és Premi Nacional de Periodisme Cultural i té un currículum molt brillant. 

Procesando la petición. ¡Espera, por favor!